Kaç GB ve hangi marka HD 7850 almalıyım?

O zaman Ömer niye sorun yaşıyor. Ben ekran kartı olsam yaklaşmam yinede o karta. Başka markaların da aynı modelleri var.

Aynen katılıyorum sana. Sonuçta adı çıkmış o markanın, zamanında sorunda çıkmış artık onu almanın pek mantığı yok. Hele ki aynı kartta farklı marka seçenekleri varken, neden işimi riske atayım ki? Hatta ben senin yerinde olsam seçimimi Nvidia tarafından kullanırdım.

Mesela;

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekra...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63631

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

Ama yok ben illa AMD alacağım dersen de;

VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD7870 Edition GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart
 
Recep abi ASUS 7850'nin çekirdek hızı diğer markaların 7870'inden daha düşük. ASUS'un 7850'si daha mı iyi ?

Eğer ASUS 78750 diğer markaların 7870'inden daha iyi ise ben ASUS alacağım ileride.
 
Asus'un V2 modelini alma V2 modeli 860 MHZ iken normal modeli 870 MHZ boşuna fazla para vermezsin.

Sene olmuş 2013, hala ekran kartında çekirdek hızına bakılıyor. GPU diye bir şey var ama ?

- - - Güncellendi - - -

O zaman Ömer niye sorun yaşıyor. Ben ekran kartı olsam yaklaşmam yinede o karta. Başka markaların da aynı modelleri var.

Ya Ömer 2.Elden aldı. Adam da siyah ekran sorunlu olanı satmış işte. Anlayın.
 
Tamam da kardeşim ben de zaten GPU'lara bakınca 7870'in daha iyi olacağını anlıyorum ama Recep abi alabileceğin en iyi kart ASUS 7850 deyince karıştı işler.
Çekirdek hızı tabi ki önemli. Önemli olmasa OC denilen işlemin ne anlamı kalırdı.

Benim sorum şu, herkese bu sorum: ASUS 7850 ile mi yoksa Powercolur'un 7870'i ile mi Battlefield3 oyununda daha yüksek fps alırım ?
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı