Hangi marka RX580 almalıyım?

Hangi markayı tercih etmeliyim ?

• ASUS RX580 ROG STRIX

• SAPPHIRE RX580 NITRO+ LIMITED

• MSI RX580 GAMING X

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
MSI Gaming X ile MSI Gaming X+ arasındaki fark değerleri nedir ?

Saat hızı farkı var.
Adsız.jpg

Yarın ekran kartsız olarak topladığım kasama ekran kartı alacağım. Bütçem 1500 TL ve şu an aklımda AMD RX 580 modeli ekran kartı var fakat hangi markayı tercih etmeliyim bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Hem yorum yapıp hem de anketi cevaplarsanız iyi olur.

Kasamın Bileşenleri;
  • İntel i5-6500
  • MSI B150 Gaming Anakart
  • WD 1 TB Harddisk
  • Aerocool 800 USB 750W Kasa
Sapphire RX580 NITRO+ OC GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı %100 f/p ürün. Hızları Asus'tan daha iyi, marka illa Msi, Asus olacak diyorsan ayrı.

Inno3D iyi bir markadır. Marka konusunda sıkıntı olmaz. Zotac ile aynı çatı altında çıkıyor ürünleri zaten. Zotac ne ise Inno3D'de o diyebilirsiniz yani.
Kısacası Inno3D gayet güvenilir bir markadır burdan yola çıkılarak. Soğutması da Zotac kadar kaliteliyse alınması çok daha doğru olacaktır. Bunun dışında daha ucuz olan alınmalı bana sorarsanız. Sonuçta kart ne elinizde patlayacak ne de tam yükte 100-120 derece kadar ısıyla çalışacak. Sapphire alınmalı.
Ekstra bilgi de size bu olsun. GTX 7 serisine kadar kötü turuncu bir fan kullanıldı. Fakat GTX 9 serilerinde fanlar gayet yeterliydi. İyi ve sessiz sayılabilirdi. Diğerlerinden ucuz olmasının yanı sıra düşük saat hızı olan modellere karşı devasa bir saat hızı farkı vardı. Özellikle bu AMP! Extreme modelleri çok iyidir. GTX 10 serilerinde ise soğutmayı iyice başarılı yaptılar. Üç orta boy fan yerine 2 büyük fan koydular. Böylece (sanırım) soğutma daha başarılı oldu hem de yer sıkıntısı hiç yaşanmadı. KFA2 ise Galax`ın Avrupa sürümü. Galax ile birebir aynı. Haliyle de çok kaliteli diyebilirim. Özellikle HoF modelleri bir harika. HoF esprisi Pokemon`dan mı geliyor bilmiyorum fakat Hall Of Fame (HoF) Pokemon`un bütün oyunlarında vardı. Özellikle Red, Blue ve Green oyunlarında Hall Of Fame kolaydı. Pokemon Black ve White oyunlarında GYM`ler biraz uzun ve sıkıcı olabiliyordu (hem de kolay) (ejder tipi GYM özellikle) fakat Hall Of Fame`si gerçekten bana zor geldi. 3DS emülatörü bilen var mı acaba ? Gerçekten oynamak istiyorum. Özellikle bu Alolan Raichu ve Beast Boost özelliği beni cezbediyor. Xurkitree özellikle bu Beast Boost özelliğinden çok yararlanıyor. Speed ve Sp.Atk EV`si kasarsanız Beast Boost`u en verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı