Kaç geometri kitabı bitmeli?

Acil, orijinal ve 345 TYT geometri var yakında dershane Bilgi Sarmal geometri de verecek. 345'in yarısınıdayım ve acilde de bayağı büyük kısmını bitirdim. 2023 basım orijinal mi yoksa yeni Bilgi Sarmal'ı mı çözeyim? İkisini çözmeye gerek var mı? Aynı zamanda elimde hiç çözülmemiş Bilgi Sarmal dil bilgisi kitabı var. Kitap dil bilgisine göre çok uzun geldi bana. Yeni daha kısa bir kitap mı almalıyım? Dershane bilgi sarmal geometri ile ilerleyeceğiz.

Son düzenleme:
Bunu kendinize siz belirlersiniz eğer hızlıca anladıysanız 2 kitap bile yeter çalışıp öğreneceksiniz iyi sosyaller dilerim.

Hocam acilin yarısına geldim ama. Ondan ilerlemeyim mi? Dershane de Bilgi Sarmal'dan ödev verilecekmiş.

Hocam acil temel bir kaynak, eğer 345 orta derece bir kaynaktan rahat ilerliyorsanız bence acili rafa kaldırın. Aynı anda Bilgi Sarmal ve Orijinal çözmeye de kalkışırsanız 4 kitap edecek ve bence çok gereksiz.

Eğer ki 345'te takır takır ilerliyorsanız acilde olduğunuz konuyu bitirin ve rafa kaldırın. Dershane illa Bilgi Sarmal çözmenizi istiyorsa gidip konuşun daha üst seviye bir yayın bitirebileceğinizi söyleyin. Çünkü 345 ile Bilgi Sarmal denk gibi, aynısının lacivertini çözmek yerine Orijinal gibi bir babayı çözmek faydanıza olur.

Siz başından beridir mükemmel ilerlemişsiniz bu arada bende bu sene tekrardan gireceğim sınava ama daha çalışmalara dair tık yok, umarım bende başlarım bir an önce. Sizde sakın durmayın, tam gaz devam :)

Hocam acil temel bir kaynak, eğer 345 orta derece bir kaynaktan rahat ilerliyorsanız bence acili rafa kaldırın. Aynı anda Bilgi Sarmal ve Orijinal çözmeye de kalkışırsanız 4 kitap edecek ve bence çok gereksiz.

Eğer ki 345'te takır takır ilerliyorsanız acilde olduğunuz konuyu bitirin ve rafa kaldırın. Dershane illa Bilgi Sarmal çözmenizi istiyorsa gidip konuşun daha üst seviye bir yayın bitirebileceğinizi söyleyin. Çünkü 345 ile Bilgi Sarmal denk gibi, aynısının lacivertini çözmek yerine Orijinal gibi bir babayı çözmek faydanıza olur.

Siz başından beridir mükemmel ilerlemişsiniz bu arada bende bu sene tekrardan gireceğim sınava ama daha çalışmalara dair tık yok, umarım bende başlarım bir an önce. Sizde sakın durmayın, tam gaz devam :)
Hocam geometrinin ilacı değil zor olan acil var. Sağolun hocam, tyt geometrinin yani üçgenler kısmını demek istemiştim. Daha dörtgenlere başlamadım.

Hocam geometrinin ilacı değil zor olan acil var. Sağ olun hocam, TYT geometrinin yani üçgenler kısmını demek istemiştim. Daha dörtgenlere başlamadım.

Ben ilaç serisi zannettim kusura bakmayın.

Acil diğerlerine nazaran daha zor diye hatırlıyorum yanlısı biliyor olabilirim. 345-BS-Acil bu üçü neredeyse birbirine denk sadece Acil daha zor. Acilde problem yaşamıyorsanız bence diğerlerini bırakıp Acil - Orijinal ikilisine geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı