Kaç kg dumbell press yapmalıyım?

Basindan beri dediklerimi anladiginiz icin ve desteklediginiz icin minnettarim sizlere.
Degerli meslektasim diyecegim cunku ben bu yoldan gectim sen de ardimdan ilerliyorsun. Fakultede bu konu ogretilir cerrahi dersinde bu konusu ogrenirsin git hocalarina sor. Makale oku. Zararlari neler diye. Saglik okuyorsan bilirsin bizim insanimiz laftan anlamaz ben bu adama 1 kg kaldir daha kaldirma desem gider bi bahane bulur kurali bozar. O yuzden en sagliklisi 18 yasina kadar duzenli spor yapmasi dumbellar vs bunlar yas grubuna uygun degil. Azcik dusunursen anlarsin.

Bakın biz zaten aynı şeylerden bahsediyoruz. Büyüme ve gelişimini tamamlamamış bir bireyin spor salonuna gidip ağır bir antreman yapmasını ben de siz de beklemiyorsunuz. Uygun antreman programlarıyla kişiye spor alışkanlığını aşılamış olursunuz. Hiç salona gidemiyorsa bile en azından kendi vücut ağırlığıyla gerekli antremanlar yapılabilir.

Kardeşim, ergenligini tamamlamadan ağırlık kaldırma zaten, kondisyonunu arttirici sporlara yönel. Fitness nankor bir spordur o yuzde once kondisyon! 20 li yaşlarda ağırlığa gir. Ağırlığında önemi yok, onemli olan kaldırdığın yada Kaldirabildigin ağırlık değil gosterdigin dirençtir. 20 kiloyu kaldırmaktansa 10 kiloluk ağırlıklarla hareketleri doğru ve yavaş yapman daha etkili olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…