Kaç tane arkadaşınız var?

Samimi olduğum 200'den fazla, Sanal 0, Gerçek 2-3 kişi. Gerçeklerle bile görüşme fırsatım pek olmuyor. Kendimi yalnız hissediyorum hayatta. Ben de burada yenmeye çalışıyorum yalnızlığımı. İnsanların açtığı konulara bakıyorum. Mutlu oluyorum. O olaydaki ya da durumlarını anlamaya çalışıyorum. Bazen gülüyorum. Bazen de tatlı atışmalar görüyorum bkz. @Jira ve @Yararsız Üye 'in yaşadığı atışmalar gibi. Gerçek hayatta da öyle. Aynı duyguları yaşıyorum ancak kimse benim hakkımda konuşmuyor, çağırmıyor ve arayıp sormuyor. Burada belki bu durumu yenerim diye düşündüm 1 kişi bile beni bir konuda etiketlemedi. Resmen toplumda kenara atılmış bir mal gibi görüyorum kendimi. Ama yıkılmıyorum ve bekliyorum. Elbet bir gün değerim anlaşılacak (Umarım).
Bu arada beni etiketlemek istiyorsanız Konu dışı,Otomobil, Sistem Toplama ve Havacılıkta bilgim yeterse beni etiketleyip çağırabilirsiniz. Saygılar.
Bu arada Burdur'a da uğrarsanız (Dünya'da Burger King'in ilk battığı yer olan yer) Size komple tarif edebilirim. Avucumun içi gibi bilirim.

Hiç oturup saymadım yani sanalda 10 filandır dışarıda her gün neredeyse dershaneye gidiyorum oradan da her sınıf 8 kişi desek , 20 kişi de oradan 30-40 civarı işte hocam tam emin değilim yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00