Kaç Tane CİMER ihbarınız Var?

• Konuyu başlatan Phenyl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 113

Phenyl

Picopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Matematikçi
Bugün bir tane daha yaptım ve sizlere sormak istedim: CİMER'i ne sıklıkla ve ne için kullanıyorsunuz?
Bugünkü paylaşımımla birlikte toplam 9 tane CİMER başvurum oldu. Hepsi de şikayet üzerineydi.

Bugün bir tane daha yaptım ve sizlere sormak istedim: CİMER'i ne sıklıkla ve ne için kullanıyorsunuz?
Bugünkü paylaşımımla birlikte toplam 9 tane CİMER başvurum oldu. Hepsi de şikayet üzerineydi.

Oyunlarda değerlerimize söven yetişkin insanları ettiğimide var sayarsak (bu platform üzerinden veya değil) 4 ya da 5 tir. 9 iyi bir rakam :D

Oyunlarda değerlerimize söven yetişkin insanları ettiğimide var sayarsak (bu platform üzerinden veya değil) 4 ya da 5 tir. 9 iyi bir rakam :D
O da sayılır hocam. Şahsen ettiğim şikayetler genel manada Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'ne direkt veya dolaylı olarak edilen hakaretler.

O da sayılır hocam. Şahsen ettiğim şikayetler genel manada Atatürk ve Turkiye Cumhuriyeti'ne direkt veya dolaylı olarak edilen hakaretler.

Bazen yetişkinler hariç çocukları da ediyorum ( çocukla bir işim yok genel olarak ailesiyle oluyor sonuçta onları yetiştiren onlar).

Şahsıma edilen küfürlerle alakadar olmuyorum, şikayeti takipe bağlı. Çoluk çocuk için 50 tane dilekçe hazırlamaya üşeniyorum.

Evet bu olayı düzeltmeleri gerekiyor sadece elimde video kaydı olsa bile minimum 6 tane dilekçe yazmak zorunda kalıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı