Kaç tane GTA 5 aldınız?

Sizin gibiler yüzünden halen oyunu indirmekle uğraşıyorum eğer aç köpekler gibi saldırmasaydınız şimdi oyunu oynuyor olurdum. Modemim o kadar ısındı ki üzerine sucuk koysam pişer o kadar yani.

Aynı durumdan muzdaribim. Eğer yoğunluk olmasaydı şu an inmiş bile olabilirdi. Modem durmadan çalışıyor biraz daha zorlarsam aşırı ısıdan devreleri yanacak. :)

2 tane aldım. Birisi ana hesabıma diğeri ise yedek. Eğer bu fırsatı kaçıran ama benimle oyunu oynamak isteyen varsa o hesapla oynayabilir mesela. Fazla hesabı ne yapacağım? Online'a girersem hile açmam kurallarına göre oynarım olur biter.

1 den fazla nasıl alabiliyorsunuz. Zaten var. diyor. Ve daha indirme bitmedi.

Yeni hesap açıyorlar.

4 Tane aldım biri, iki Gmail hesabıma. Biri ana Fortnite oynadığım hesabıma diğeri de başka e postaya. Ban yersem, kuzenler çalışıyor alamazlarsa diye ekstra hesap açtım. Veririm, elime mi yapışacak. Ama şu satılacağını zanneden veyahut 20-30 hesap açan bilgisayarı kaldırmayan insanlar boş ya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı