Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum burada attığın baklava videosundaki baklavalar kısıtlı ve izdiham var Epic Games'de sadece 1 gün izdiham oldu ve sınırsız. Not: cevabını okumadım çok uzun üşendim.

Satmayı düşünerek onlarca hesap açıp oyunu alan birisi, düşüncesiz, karaktersiz, bencil, ahlaksız bir insandır. İstismarcıdır. Kimisi 50'yi geçkin aldım der, 150'den fazla alan vardır, sizin gibi şahsiyetsizler yüzünden belki ileride Epic Games bedava oyunları Türkiye'ye engelleyecek.

Aynı olay Netflix ücretsiz denemesinde de oldu. Aynı GTA V'de olduğu gibi orada da istismarcı dar kafalılar para vermeden aylarca kullandılar ve Netflix, dünyada sayılı ülkede engellediği deneme sürümünü bir ülkede daha engelledi. Ülkemiz sizin gibi istismarcı şahıslar yüzünden gelişmiyor. Kısa yoldan ve kolay yoldan para kazanma düşünceniz yüzünden gelişemiyoruz. Ve siz hala yaptığınızın ticaret (!) olduğunu savunuyorsunuz. Buraya gelip kaç hesap aldınız onu konuşuyorsunuz. Diyecek hiçbir söz yok. Eğer ileride Epic Games Türkiye'de ücretsiz oyunları engeller ise sırf bu istismarcılar yüzünden olur.

Dostum burada attığın baklava videosundaki baklavalar kısıtlı ve izdiham var Epic Games'de sadece 1 gün izdiham oldu ve sınırsız. Not: cevabını okumadım çok uzun üşendim.
Sen o videoda baklavaya mı takıldın gerçekten? Yayıncıya küfür ediyorlar "belki o adam aç vesaire adam yerden toplayıp baklava yiyor" deniyor. Bizim sivri zekalı arkadaş da gelip Afrika'daki çocukları örnek gösteriyor. Yapılan duyar aynı. Birisinde küfür varken diğerinde yok sadece. 2 paragraflık yazıyı okuyamıyorsun bari videoyu düzgün anla da doğru düzgün cevap ver. Hayır videoyu atmadan önce de ne için attığımı bile yazmışım. Anlamamak için 6 yaşında falan olmak gerekiyor. Attığım videoyu da izlemeye üşendiysen keşke cevap yazmaya da üşenseydin.

Ne boş yapmışsın cidden.

Fanatikleri anlamıyorum tek PC'de Steam, Epic Games, Ubisoft vs. Hesabı açıp istediğin oyunu istediğin platformda tek PC'de oynayabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…