Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para kazandıracağını sanmam. Kusura bakmayın ama bu yapılan açgözlülükten başka bir şey değil. Zaten para verenlerin morali bozuk. Gereksiz stoklama yapmamanız iyi bir davranış olabilir.

Yazın 5000 TL bilgisayar almak için bütçem olacak. "Monitor+kasa+oyun" alacağım. Yyunlardan 1'i GTA 5'di bu sayede almayacağım ve diğer GTA 5'leri satarak oyun alacağım :D

Yazın 5000 TL bilgisayar almak için bütçem olacak. "Monitor+kasa+oyun" alacağım. Yyunlardan 1'i GTA 5'di bu sayede almayacağım ve diğer GTA 5'leri satarak oyun alacağım :D

Masum... Gerçekten satabileceğini düşünüyorsun yani? Hiç kimse almayacaktır. Boşa stokluyorsun emeğine yazık. Ayrıca dolandırıcıdan farkın kalmıyor bilgin olsun istedim.

Stok yaparsanız sizin zararınıza Steam satın alanların çoğunluğu ve ben oyunu neredeyse bitirdim ki Epic Games oyuncularına göz açtırmamak ilk planım. Oldu canım biz tırnaklarımızla dağ yükselelim bunlar helikopterle zirveye çıksın!

Aferim süpersin 5 az bir 15 -20 tane alda başın göğe erir belki amaç ne?

Para kazandıracağını sanmam. Kusura bakmayın ama bu yapılan açgözlülükten başka bir şey değil. Zaten para verenlerin morali bozuk. Gereksiz stoklama yapmamanız iyi bir davranış olabilir.

Birisi size sokakta 10000 TL teklif etse almayacak mısınız?

Fazladan bir hesap aldım yani toplam 2 tane. Daha fazlasına gerek olmaz diye düşünüyorum. İleride satılmaz da. Sonuçta bedavaya dağıtıldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı