Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1. si numaraya gerek yok 2fa da eposta seçme var oradan mailine kod geliyor onla da onaylayabilirsin.
Freemode falan derken anlamadım.

Onu bilmiyordum ama böyle olması kötü olmuş hile kaynıycak Online sunucuları.

Arkadaş para verenler ücretsiz alanlardan nefret edeceği için Freemode'da nefes aldırtmazlar demek istiyor herhalde.

Aynen onu demek istedim!

Para verenlerin ve vermeyenlerin ayni sunucularda olacagini mi dusunuyorsun? Maksimum bir ay icerisinde Rockstar bir patch ile sadece Epic Games oyuncularini kendi aralarinda oynatir. Oyun zaten bedava olmusken girilmez online sunuculara.
Ben Online oynamam uçan UFO görevini bitirirken yerin dibinden giden Arap Franklin'i görmek için hazır değilim.

Para verenlerin ve vermeyenlerin ayni sunucularda olacagini mi dusunuyorsun? Maksimum bir ay icerisinde Rockstar bir patch ile sadece Epic Games oyuncularini kendi aralarinda oynatir. Oyun zaten bedava olmusken girilmez Online sunuculara.

En yakın zamanda umarım. Arkadaşlar bir yerden tanıdık geliyor mu bu size gelmiyorsa hatırlatayım CS:GO şu an durumu iflah olmaz hilecilerle dolu büyük ihtimalle Rockstar bunu bak ben kaç milyon adet sattım demek için yaptı artı olarak GTA 6 çıkıcak ve GTA 5'in yüzüne kimse bakmıycak Rockstar'da bunu bildiği için elinde fırsat varken diğer oyun firmalrına ağırlık koyabilmek için böyle bir şey yaptı ve bence mantıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı