Kaç tane GTA 5'iniz var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada komik olan şey aslında çok bariz, bir arkadaşımız olsun ve oyunu 5 kez almış olsun. Ama 1'ini kendine 4'ünü kardeşlerine olsa hiç sorun olmamalı. Sorun ise bazı aciz insanların kenarda dursun belki satarım düşüncesi.

Üniversite okurken çalışmayan yoktur Türkiye'de. Çalışmayanlar da zengin olanlar olur zaten. Bizim de büyük miktarda borcumuz vardı daha yeni bitti. Bunun haricinde sizin bu hesapları almaktan çok kendinizi savunmanız bana daha da saçma geldi. Diğer dediklerimde ise konu sahibi siz olduğunuzdan dolayı sadece size bir ithamda bulunduğumu düşünme. Ben genele söyledim ki hala arkasındayım. Her ne olursa olsun böyle bir şey yapmak gerçekten saçmalıktır. Herhangi bir getirisi de olmaz. Buradakiler durduk yere tepki göstermiyor "kaç tane GTA 5'iniz var?" Diye konu açıldığı için tepki gösteriyor bir de tabii bu konuya bende şu kadar var diyenlere. Bu konudaki yazılanların onda biri durduk yere başka bir konuda söylenmemiştir. Herkes kendi halindeydi.

Özür diledim, yanlış olduğunun farkındayım hala aynı şeyler yazılmakta bende bıktım bundan.

Burada komik olan şey aslında çok bariz, bir arkadaşımız olsun ve oyunu 5 kez almış olsun. Ama 1'ini kendine 4'ünü kardeşlerine olsa hiç sorun olmamalı. Sorun ise bazı aciz insanların kenarda dursun belki satarım düşüncesi.

Ya niye anlamamakta çalışıyorsunuz, özür diledim yanlış olduğunu anladım hala neden böyle diyorsunuz konu çözüldü arkadaşlardan da böyle davrandığım için özür dilemiştim ama biri söylüyor onla çözüyorum sorunu sonra gelip başka biri söylüyor benim de canım sıkıldı artık sıkıldım...
Üniversite okurken çalışmayan yoktur Türkiye'de. Çalışmayanlar da zengin olanlar olur zaten. Bizim de büyük miktarda borcumuz vardı daha yeni bitti. Bunun haricinde sizin bu hesapları almaktan çok kendinizi savunmanız bana daha da saçma geldi. Diğer dediklerimde ise konu sahibi siz olduğunuzdan dolayı sadece size bir ithamda bulunduğumu düşünme. Ben genele söyledim ki hala arkasındayım. Her ne olursa olsun böyle bir şey yapmak gerçekten saçmalıktır. Herhangi bir getirisi de olmaz. Buradakiler durduk yere tepki göstermiyor "kaç tane GTA 5'iniz var?" Diye konu açıldığı için tepki gösteriyor bir de tabii bu konuya bende şu kadar var diyenlere. Bu konudaki yazılanların onda biri durduk yere başka bir konuda söylenmemiştir. Herkes kendi halindeydi.

Burada abla meselesi bir kızın garson olarak çalışması sizin için sorun olmuyor olabilir ama aslında yanlış bir şey erkek işi bunlar...

Tebrikler artık mükkemmel oyununa devam edebilirsin. 3 yıldır çeşitli platformlar üzerinden oynadığım oyunu an itibarı ile siliyorum. Tabiri caiz ise böyle beleşçi tarzında yaklaşımla stok yaparak aynı zamanda ise bunları afişe ederek ne kadar antipatik bir iş yaptığınızın umarım farkındasınızdır. Zamanında sürekli farklı hesaplardan deneme üyeliği alındığı için Netflix bile böyle insanlar yüzünden Türkiyede bulunan deneme sistemini kaldırdı. Bu tarz insanlar sadece oyun dünyasında karşımıza çıkmıyorlar. Günlük hayatımızda da büyük rol oynuyorlar. Herhangi bir durum olduğu zaman onu fırsata çevirmek için genel ihtiyaçları stoklayanlar , pazardaki ürünlerin fiyatlarının revaç yapması için depolarda stoklayanlar hepsi aynı kafadalar. Görüyorum da siz de bu iş üzerinden ilerliyorsunuz. Yazık.

1 tane. Zamanında 107 liraya aldım Steam'den 1200 saat de tepe tepe her kuruşunun hakkını vererek oynadım. 1 saniyesinden bile pişman değilim.

Arkadaşlar ben 1 tane almıştım. Dün ban yedim. Bugünde almayı unuttum. Fazladan fake hesap ile almış olup bana verebilecek var mı acaba?

Arkadaşlar ben 1 tane almıştım. Dün ban yedim. Bugünde almayı unuttum. Fazladan fake hesap ile almış olup bana verebilecek var mı acaba? Arkadaşlarıma dedim mırın kırın ettiler. Eğer verebilecek olan varsa mesutcelik987@gmail.com adresine e-posta atabilir mi?

Verirdim ama bu kadar şey dediler, ben de onların dedikleri gibi antipatik, stokçu, beleşçi, pislik, hileci, şeref yoksunu gibi davranacağım. Kendileri istediler öyle olmamı, umarım başkası yardım edebilir. Elimde hesap var ama bana onlar dendikten sonra neden vereyim ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı