Kaç tane Technopat Sosyal hesabınız var?

Birden fazla Technopat Sosyal hesabınız var mı?

• Evet

Oy: 12 6,3%
  • Hayır

Oy: 160 84,2%
  • Ben oy vermesem daha iyi

Oy: 18 9,5%

• Oy verenlerin toplamı
    190
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden birden fazla üyeliğe gerek duyuluyor? Cidden merak ettiğim için soruyorum

Bilgi için teşekkürler. Kesin VPN kullanmaya başlayacak herkes
Neden birden fazla üyeliğe gerek duyuluyor? Cidden merak ettiğim için soruyorum
Ceza aldığın zaman diğer hesaptan yazmak için.

Bilgi için teşekkürler. Kesin VPN kullanmaya başlayacak herkes

Ceza aldığın zaman diğer hesaptan yazmak için.
Ben şimdi size bir sır verirdim de neyse şimdi ben arkadaşım için hesap açınca hesabı ben açtığım için kuralları ihlal etmiş oluyorum değil mi hesabı ben kullanmayacağıma rağmen ?

4 tane hesap açtım, ve bunun sebebi de 4 defa farklı zamanlarda haksız yere ceza yememdi. Sesimi duysunlar diye açtım. Zaten hesaplar yöneticiler tarafından fark ediliyor. Aslında ben fark ettiriyorum. Gerçek hesabım Furkan17TR. Yeni hesabımın adı Furkan17TR Yan Hesap idi Maksat sessiz kalmayacağımı, haksızlığa karşı her zaman baş kaldırı yapacağımı belirtmek için ufak bir uyarı. Zaten hesap açma en fazla 10 saniye. Yöneticinin uğraşması da max 5 saniye.

Ama yine de olsun.

Bu arada haksız yediğim cezaları sürekli İletişim kısmından bildiriyorum. Haklı olduğum için 1 kere düzeltildi hata. Ama diğer hatalar aynen duruyor. Ve bu hataların kaynakları direk @Recep Baltaş ve @Arif Yapacak bir şey yok. Devleti devlete şikayet etmek bile uzun yıllar sonucunda sonuç veriyor ama burada sonuç yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…