3000 yıllık ban yesek. Sonra farklı bir mail adresi ile yeni hesap açsak anlamazlar herhalde. (;
Bir insan 20 milyar yıl ban yese elbette yeni hesaba gerek duyacak.Neden birden fazla üyeliğe gerek duyuluyor? Cidden merak ettiğim için soruyorum![]()
Bilgi için teşekkürler. Kesin VPN kullanmaya başlayacak herkesÜye olurken aynı IP kullanıyor diye uyarı geliyor. Moderatörken 5-6 kişiyle karşılaştım öyle. IP'ler depolanıyor, böylece aynı IP ile birden fazla üyeliğin önüne geçiyor. Cidden çok mantıklı bir sistem yapmışlar.
Ceza aldığın zaman diğer hesaptan yazmak için.Neden birden fazla üyeliğe gerek duyuluyor? Cidden merak ettiğim için soruyorum![]()
Ben şimdi size bir sır verirdim de neyseBilgi için teşekkürler. Kesin VPN kullanmaya başlayacak herkes
Ceza aldığın zaman diğer hesaptan yazmak için.
"AAA ajan çıktı!"Technopat Sosyal Kuralları'nda belirtilenlerin aksine birden fazla hesabı olduğunu bildiğim kişiler var. Ama acaba kaç tane? Kimsenin itirafçı olup olası bir ceza istemediğini biliyorum bu yüzden sadece anket![]()
Ya abi demeyin şöyle ben ajan değilim ya"AAA ajan çıktı!"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.