- Katılım
- 11 Mayıs 2018
- Mesajlar
- 7.088
- Makaleler
- 3
- Çözümler
- 152
2 kere "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama." yüzünden uyarı almıştım. Aldığım uyarılardan sonra yazım yanlışı olan bir mesajı alıntıladığımda her yanlışı düzeltiyorum. 

Tamam forum düzenli olsun istiyorlar ama bence çok saçma bir ceza. Herkes kendinden sorumlu olmalı bence. Yardımcı olmaya çalışırken ceza almak kadar koyan bir şey yok.2 kere "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama." yüzünden uyarı almıştım. Aldığım uyarılardan sonra yazım yanlışı olan bir mesajı alıntıladığımda her yanlışı düzeltiyorum.![]()
Bence gayet güzel bir ceza. Yazım yanlışlarını düzeltmek hoşuma gidiyor.Tamam forum düzenli olsun istiyorlar ama bence çok saçma bir ceza. Herkes kendinden sorumlu olmalı bence. Yardımcı olmaya çalışırken ceza almak kadar koyan bir şey yok.![]()
Hocam sizde nasıl bir psikopatmışsınız öyle?Bence gayet güzel bir ceza. Yazım yanlışlarını düzeltmek hoşuma gidiyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.