Kaç uyarınız var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 kere "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama." yüzünden uyarı almıştım. Aldığım uyarılardan sonra yazım yanlışı olan bir mesajı alıntıladığımda her yanlışı düzeltiyorum. 😂

Tek temiz olan benim, 0 :D

27
1592831292291.png

2 kere "Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama." yüzünden uyarı almıştım. Aldığım uyarılardan sonra yazım yanlışı olan bir mesajı alıntıladığımda her yanlışı düzeltiyorum. 😂
Tamam forum düzenli olsun istiyorlar ama bence çok saçma bir ceza. Herkes kendinden sorumlu olmalı bence. Yardımcı olmaya çalışırken ceza almak kadar koyan bir şey yok. 😄

Dört uyarım var. Fakat iki tanesinin haksız yere olduğu düşünüyorum. Suçum olduğunu tahmin etmiyorum çünkü nedeni yazmıyordu.
İkisi çift hesap suçundan fakat amaç başkaydı. Asıl hesap anlamsızca ban yedi, neden yediği, ne kadar süre yediği yazmıyordu. 2 Aydır açılması için bekledim fakat açılmadı. Sonra başka hesap açıp bu hesabı unutayım dedim. Onu da banladılar. Ondan sonra üçüncü hesabı açıp neden banlandığını soracaktım onun üyeliğini direk reddettiler.... İşin saçma yanı bu hesaba 1 günlük çoklu üyelik
banından sonra açıldı.

Evde kalmak o kadarda zor değil... 🙃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı