Kaç yıllık bilgisayar kullanıcısısınız?

Cidden 1 yaşımdan beri kullanıyordum çekilmiş fotoğrafım bile var. Sadece paintte resim çizip wmp 11'den sistemdeki örnek yüklü gelen şarkıları açıp Windows XP de yüklü gelen oyunları oynayıp Windows XPdeki asistan köpeğe boş boş bakıyordum ve Chrome'e girip random atıyordum. Sonra 4 yaşındayken yani 2012 yılında annem kendine pırıl pırıl Windows 8 yüklü bir Samsung laptop aldı onu da ıslak mendili ıslatıp klavyenin üzerine sıkıp bozmuştum 2013 yılında sonra 2013 yılında babam evde benim bozduğum hiç kullanılmayan HP DM1 notebook u yaptırdı onu da 3 sene kullanınca içine hafıza kartı düşürüp bozmuştum 2016 yılının ağustos ayına kadar 2 tane biri M.Öden kalma biri 2010 model eski laptopları kullandım onları da bozunca 2016 yılının ağustos ayında bayram harçlıklarımla A101'den Acer bilgisayar almıştım onu da 1 sene kullandıktan sonra babamla bilgisayarları takas ettik sonra 2018 yılında anneannem öğretmenken aldığı 2010 model Dell bilgisayarı bana verdi ve o gün babamda bana bozuk bir bilgisayar verdi 1 sene 3 bilgisayarıda kullandım 2019 yılında 3 bilgisayarı bozdum sonra da 2. sıfır ve HP bilgisayarımı aldılar ben o bilgisayarı 1 hafta kullandıktan sonra annemin bilgisayarını bozduğum aklıma geldi ve o bilgisayarı anneme verdim babamda kendine yeni bilgisayar aldı ve ona verdiğim bilgisayarı geri aldım sonra bilgisyar kasmaya başlayınca Acer Nitro 5 aldım diğerini de halama verdim 2021 yılındada kendi paramla diğer bilgisayarmı aldım.

"Cidden 1 yaşımdan beri kullanıyordum çekilmiş fotoğrafım bile var. Sadece paintte resim çizip wmp 11'den sistemdeki örnek yüklü gelen şarkıları açıp Windows XP de yüklü gelen oyunları oynayıp Windows XPdeki asistan köpeğe boş boş bakıyordum ve Chrome'e girip random atıyordum"

1 yaşında bunları yapıyorsan şuan 2-3 pozitif bilim dalında ordinaryus profesör olup, ayrıca konser pianisti ve virtüöz cellist, zaman zaman orkestra şefliği yapan biri falan olman gerekiyor. Mozart ve Einstein senin yanında "çıkar telefonunu" diyen dayı ayarında falan kalmalı.
 
"Cidden 1 yaşımdan beri kullanıyordum çekilmiş fotoğrafım bile var. Sadece paintte resim çizip wmp 11'den sistemdeki örnek yüklü gelen şarkıları açıp Windows XP de yüklü gelen oyunları oynayıp Windows xpdeki asistan köpeğe boş boş bakıyordum ve Chrome'e girip random atıyordum"

1 yaşında bunları yapıyorsan şu an 2-3 pozitif bilim dalında ordinaryus profesör olup, ayrıca konser pianisti ve virtüöz cellist, zaman zaman orkestra şefliği yapan biri falan olman gerekiyor. Mozart ve Einstein senin yanında "çıkar telefonunu" diyen dayı ayarında falan kalmalı.

Linçlemenin sebebi ne yani bir kere bakmışım bitmiş. Hem ayrıca kendi kafam ermeden yapmıştım kuzenlerim öğretmişti. Kimseye yalan söylemiyorum albümden resmi bulursam sansürleyip yüklerim.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı