deleteaccount123
Decapat
Böyle bir durum olsa dahi sizin ISS bilgilerinizi modemine girmeden erişim sağlayamaz.
Beyler dün en alt komşumun kendi evine ADSL modem kablosu çektiğini gördüm. Belki sıfırdan belki de var olan kabloyu yeniliyordu tam bilmiyorum. Fakat sanırım ankastre kutusu ile biraz oynamışlar ben de kendi abonelik kabloma önceden hiç bakmamıştım dün bakınca biraz karışık gözüktü içime kurt düştü. Bu komşumun ana kutudan kendi modemine de kablo çekip bizim interneti kullanma şansı var mı? İnternet o şekilde çalışır mı? Bizim internette herhangi bir sorun yok ama içime kurt düştü bir kere kafamı rahatlatmam lazım.
Herhangi bir hız düşüşü yok hızım aynıİnternetinizde yavaşlama oldu mu? Hız düşmesi yaşadınız mı?
baktım eskisi gibi herhangi bir değişme yokModem arayüzünden bakın bağlı IP adreslerine.
şifrelerimin hiçbiri varsayılan şifreler değil. hepsi bulunması imkansız şifrelerBizim komşumuzun çocuğu 1 ay boyunca bizim interneti kullanıyormuş geçen gün yakaladım.
Daireler yan yana ise ve İnternetinizde yavaşlama söz konusu ise öyle bir durum olma şansı var.
(Şifreyi biliyorsa tabii)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.