Kaçak internet şüphesi

Beyler dün en alt komşumun kendi evine ADSL modem kablosu çektiğini gördüm. Belki sıfırdan belki de var olan kabloyu yeniliyordu tam bilmiyorum. Fakat sanırım ankastre kutusu ile biraz oynamışlar ben de kendi abonelik kabloma önceden hiç bakmamıştım dün bakınca biraz karışık gözüktü içime kurt düştü. Bu komşumun ana kutudan kendi modemine de kablo çekip bizim interneti kullanma şansı var mı? İnternet o şekilde çalışır mı? Bizim internette herhangi bir sorun yok ama içime kurt düştü bir kere kafamı rahatlatmam lazım.

Bizim komşumuzun çocuğu 1 ay boyunca bizim interneti kullanıyormuş geçen gün yakaladım.
Daireler yan yana ise ve İnternetinizde yavaşlama söz konusu ise öyle bir durum olma şansı var.

(Şifreyi biliyorsa tabii)

İnternetinizde yavaşlama oldu mu? Hız düşmesi yaşadınız mı?
Herhangi bir hız düşüşü yok hızım aynı
Modem arayüzünden bakın bağlı IP adreslerine.
baktım eskisi gibi herhangi bir değişme yok
Bizim komşumuzun çocuğu 1 ay boyunca bizim interneti kullanıyormuş geçen gün yakaladım.
Daireler yan yana ise ve İnternetinizde yavaşlama söz konusu ise öyle bir durum olma şansı var.

(Şifreyi biliyorsa tabii)
şifrelerimin hiçbiri varsayılan şifreler değil. hepsi bulunması imkansız şifreler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı