Kaçak olan cihazın Türkiye imei kaydı olmadığı için sürekli sorun yaşayacaksınız.Orijinal Redmi Note 12 Pro 5G: 10.500 TL.
Kaçak Redmi Note 12 Pro 5G: 7.500 TL.
Aradaki fark nedir acaba çünkü arada 3000 TL oynuyor da.
E-mail değil, imei.Kaçakta e-mail'i aldığın kişi atıyor.
Düzelttim şimdi, telefon kendi otomatik yapmış.Kaçak olan cihazın Türkiye imei kaydı olmadığı için sürekli sorun yaşayacaksınız.
Örneğin şebekeniz gidecek. Garantisi olmayacak. 3000 TL verip kayıtlı garantili almak daha mantıklı.
E-mail değil, imei.
Sonradan IMEI çakılmış telefondur.kaçak olanlar yazılım güncellemesi yapamazsınız. Ayrıca IMEI no su hurda telefonlardan çekilmekte.
Garanti dışında bir farkı yok, kaçak Redmi kullanıyorum hiçbir şekilde şebeke gitmesi vs. olmuyor 4.5G de çalışıyor. Ayrıca bazı modellerde güncelleme yapamazsınız.
kaçak olduğunu bilmeden 2. el aldım. Aldığım kişi yurt dışı ama kaydını yaptırdık demişti. Kendi yöntemlerince yaptırmış![]()
Kaçak olan cihazın Türkiye IMEI kaydı olmadığı için sürekli sorun yaşayacaksınız.
Örneğin şebekeniz gidecek. Garantisi olmayacak. 3000 TL verip kayıtlı garantili almak daha mantıklı.
E-mail değil, IMEI.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.