Kaçak sigara ihbarı nereden yapılır?

Xerixennedy

Hectopat
Daha fazla  
Bizim mahallede bir yerde edindim bu sigarayı. Altta fotoğraftaki J&J sigarasını aldım.

images-8.jpeg

Yanlış anlasilma olmasın, gecen gazetede gördüm emniyet müdürünün bir yazısını gördüm, kaçak sigara terörün finanse ettiği teror suçudur diye. Burada aydinlandim daha da almadım ben burayı şikayet etsem anonim kalabilir miyim ve market sahibiyle karşı karşıya kalır mıyım? Ona göre ihbar yapacagim.

Hocam şikayet etmeniz durumunda market sahibi çok sıkıntıya girecektir o kesin fakat anonim kalabileceğinizden emin olmayın derim bu dönemde hiçbir şey belli olmuyor.

Bu tarz durumlarda kesin emin olmadığınız bir konuyu emin değilim diye kesinlikle polise bildirin. Kaçak sigara satmanın nedeninden dolayı yargılanır. Karşı karşıya gelmezsin kimsenin ağzına verme lokma o kadar. Senın aradığını bilemez bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlasilma olmasın, gecen gazetede gördüm emniyet müdürünün bir yazısını gördüm, kaçak sigara terörün finanse ettiği teror suçudur diye.

Devletin kasasına girmeyen her kuruş terör suçu zaten. Al ucuz sigaranı bak yoluna. Bir terör örgütünün işi kaçak sigaradan gelecek paraya kaldıysa hiç teröristlik yapmasınlar.

Bu tarz durumlarda kesin emin olmadığınız bir konuyu emin değilim diye kesinlikle polise bildirin. Kaçak sigara satmanın nedeninden dolayı yargılanır. Karşı karşıya gelmezsin kimsenin ağzına verme lokma o kadar. Senın aradığını bilemez bile.

Arkadaş haklı kaçakçılık büyük bir suçdur şikayet etmenizi öneriyorum hocam.

Şikayet etmeni tavsiye etmem. Tekel sigara fiyatları arşa çıktığı için halk kaçak sigaralara başladı. Bir de adam baya zarara girer

155 arayarak veya karakola giderek yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı