Kaçak telefon alınır mı?

Daha güzel hocam.
Konu benim konum ayrıca tasarım olarak da bence iyi yani Pro+ 1 adım daha önde 5G'den ki o telefonda 5G.
benim dediğim telefon Pro olan modeli 4G ve 108 MP OIS'i yok bu yüzden + modeli hem 200 MP hem de işlemcisi daha iyi olduğu için + modeli daha iyi.
Hayır, hocam hangi telefon ile karıştırmışım?
Bu modelle karıştırmışsınız.

@WexTheOrginal ben baştan beri aynı şeyi (Pro 5G) yazıyorum: note 12 Pro 5G ve Note 12 Pro+ arasında abartılacak donanım veya tasarım farkı bulunmadığı görünmekte olup sizin yanlış telefonla karıştırmanız tartışmanın uzamasına sebep olmuştur.

Hocam kamera açısından attım. Konu benim konum ayrıca tasarım olarak da bence iyi yani Pro+ 1 adım daha önde 5G'den ki o telefonda 5G.

Biliyorum hangi telefonu önerdiğinizi Redmi Note 12 Pro 5G o yüzden oraya Plus modelide 5G yazdım ayrıca konuyu açan kişi Redmi Note 12 Pro dediği için ben Note 12 Pro + dedim hocam siz yanlış anlamışsınız beni.

"Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazların Kayıt Altına Alınmasına Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.Kurumun Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'ne (MCKS) kayıtlı iken son sinyal alınmasından itibaren kesintisiz bir yıl veya 1 Ocak 2024'ten önce kesintisiz 7 yıl elektronik haberleşme şebekelerinden hizmet almadığı gerekçesiyle IMEI numarası "siyah liste"ye alınan cihazlara ilişkin de düzenleme yapıldı.1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek.
Buna göre artık kaçak telefon alınmaz diyebilir miyiz ?

Bundan birkaç yıl önce Xiaomi cihazlarda herhangi bir engele takılmadan yasadışı ve kaçak bir şekilde IMEI kopyalama yapılabiliyordu. Xiaomi ise Redmi Note 10 serisinden sonra buna bir dur demek için SIM slotlarının hepsine RSA kilidi koymaya başladı. Bu kilit kırılamayacağı için insanlar Xiaomi direnç ile yasadışı kayıt işlemine başvurdular. Bu işlemde cihazın içerisi açılıyor ve donanımsal müdahale ile IMEI kopyalama yapılıyordu.
"Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazların Kayıt Altına Alınmasına Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.Kurumun Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'ne (MCKS) kayıtlı iken son sinyal alınmasından itibaren kesintisiz bir yıl veya 1 Ocak 2024'ten önce kesintisiz 7 yıl elektronik haberleşme şebekelerinden hizmet almadığı gerekçesiyle IMEI numarası "siyah liste"ye alınan cihazlara ilişkin de düzenleme yapıldı.1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek.
Buna göre artık kaçak telefon alınmaz diyebilir miyiz ?

Bu işlemi fark eden Xiaomi ise Xiaomi 14 serisi ile birlikte Xiaomi direnç ile yasadışı kaydın önüne geçiyor. Bundan sonra piyasaya sürülecek hiçbir Xiaomi cihaz yasadışı bir şekilde kullanılamayacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı