Marla Singer
Gigapat
Yurtdışı alıyorsan Poco X6 al bence.
Daha güzel hocam.
Redmi Note 12 Pro vs Redmi Note 12 Pro + 5G
Merhaba forum sakinleri iki telefon arasında çok kaldım Redmi Note 12 Pro'nun kamera tasarımı çok iyi 108 megapiksel ve OIS yok fakat Redmi Note 12 Pro +5G ise kamerası 200MP ve OIS var sizce iki telefondan hangisini alsam daha iyi olur. Ayrıca arada oyun oynayacağım. Kamerası benim için önemli.www.technopat.net
Konu benim konum ayrıca tasarım olarak da bence iyi yani Pro+ 1 adım daha önde 5G'den ki o telefonda 5G.
benim dediğim telefon Pro olan modeli 4G ve 108 MP OIS'i yok bu yüzden + modeli hem 200 MP hem de işlemcisi daha iyi olduğu için + modeli daha iyi.
Hayır, hocam hangi telefon ile karıştırmışım?
![]()
Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB)
Redmi Note 12 Pro 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
@WexTheOrginal ben baştan beri aynı şeyi (Pro 5G) yazıyorum: note 12 Pro 5G ve Note 12 Pro+ arasında abartılacak donanım veya tasarım farkı bulunmadığı görünmekte olup sizin yanlış telefonla karıştırmanız tartışmanın uzamasına sebep olmuştur.
Hocam kamera açısından attım. Konu benim konum ayrıca tasarım olarak da bence iyi yani Pro+ 1 adım daha önde 5G'den ki o telefonda 5G.
"Elektronik Kimlik Bilgisini Haiz Cihazların Kayıt Altına Alınmasına Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.Kurumun Mobil Cihaz Kayıt Sistemi'ne (MCKS) kayıtlı iken son sinyal alınmasından itibaren kesintisiz bir yıl veya 1 Ocak 2024'ten önce kesintisiz 7 yıl elektronik haberleşme şebekelerinden hizmet almadığı gerekçesiyle IMEI numarası "siyah liste"ye alınan cihazlara ilişkin de düzenleme yapıldı.1 Ocak 2024'ten itibaren 1 yıl kesintisiz sinyal alınamayan telefonların IMEI kaydı silinecek.
Buna göre artık kaçak telefon alınmaz diyebilir miyiz ?
sıfırlanmadan kastınız nedir ?Yılda 1 kere sıfırlanmasını kabul ederseniz tercih edilebilir. Sadece 1 kereye mahsus bu sıfırlanma.
Sıfırlanmadan kastınız nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.