Kaçıncı parti ürünü alınmalı?

Cihan Garip

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Note 4 satın almayı düşünüyorum fakat samsungun ürettiği ilk parti mallarda üretim hatası çıkmış diye duydum.
Kaçıncı parti mal alınmalıdır ve bir malın kaçıncı partiden olduğu nasıl anlaşılır?
Soru saçma gibi ama aydınlatırsanız sevinirim. 2299 tl verip de üretim hatası olan mal alıp sonra servisle vs uğraşıp paramla rezil olmak istemiyorum. Teşekkür ederim.

Güney Korede satılan Note4'lerin bazılarında çerçeve ile ekran arasında boşluk vardı. Samsung üretilecek diğer telefonlarda böyle bir sorun olmayacağını söyledi. Herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Önce Güney Kore'de satıldı çünkü.

Güney Korede satılan Note4'lerin bazılarında çerçeve ile ekran arasında boşluk vardı. Samsung üretilecek diğer telefonlarda böyle bir sorun olmayacağını söyledi. Herhangi bir problem çıkacağını sanmıyorum. Önce Güney Kore'de satıldı çünkü.

Umarım çıkmaz andam. Varol. :mutlu:

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı