elegiac Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul 16 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar selam, Moda-Kadıköy arası ulaşım yapan şu tramvaya binmeyi düşünüyorum. Fakat biletidir seferleridir pek bilgim yok. Nasıl ulaşım sağlarım?
Arkadaşlar selam, Moda-Kadıköy arası ulaşım yapan şu tramvaya binmeyi düşünüyorum. Fakat biletidir seferleridir pek bilgim yok. Nasıl ulaşım sağlarım?
Çözüm KojiroHyuga04 16 Kasım 2025 Merhaba. T3 tramvayı olarak geçer. İstanbulkart ile biniş yapabilirsiniz. Rıhtım tarafındaysanız Köfteci Yusuf'a yakın bir durak var, oradan binebilirsiniz.
Merhaba. T3 tramvayı olarak geçer. İstanbulkart ile biniş yapabilirsiniz. Rıhtım tarafındaysanız Köfteci Yusuf'a yakın bir durak var, oradan binebilirsiniz.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.041 Makaleler 18 Çözümler 466 Yer Valisiz Vilayet! 16 Kasım 2025 #2 Merhaba. T3 tramvayı olarak geçer. İstanbulkart ile biniş yapabilirsiniz. Rıhtım tarafındaysanız Köfteci Yusuf'a yakın bir durak var, oradan binebilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Merhaba. T3 tramvayı olarak geçer. İstanbulkart ile biniş yapabilirsiniz. Rıhtım tarafındaysanız Köfteci Yusuf'a yakın bir durak var, oradan binebilirsiniz.