Ülke iyiye ya da ileriye gitmiyor ki? Şaşıracak bir şey yok benceZihniyete hayran kaldım. Sene 2021 ve hala bu tür düşünceler var.
Ülke iyiye ya da ileriye gitmiyor ki? Şaşıracak bir şey yok benceZihniyete hayran kaldım. Sene 2021 ve hala bu tür düşünceler var.
Batı özentisi olmak iyiye gitmek anlamına gelmemeli. Batıcıl düşüncelerin pek çoğu feminen ve mantıksızdır. Örneğin ben hiçbir dine mensup değilim, ancak Latin alfabeye geçilirken Arap alfabesine rest çekmek bana göre büyük bir kayıp. Bu beni Arap hayranı veya cahil yapmıyor. Batı iyi doğu kötü değildir.Ülke iyiye ya da ileriye gitmiyor ki? Şaşıracak bir şey yok bence![]()
Adam "batı" ile ilgili kelime ağzına almamış senin dediğine bak.Batı özentisi olmak iyiye gitmek anlamına gelmemeli. Batıcıl düşüncelerin pek çoğu feminen ve mantıksızdır.
Genelleme değil, bu psikoloji. Aynı şey feminen bireyler için de geçerli.
Erkek çok eşlidir, birden fazla dişiyi dölleyebilir. Olabilir.
Sene 2021 hala böyle düşünceler var demesi bile yetiyor. KanımcaAdam "batı" ile ilgili kelime ağzına almamış senin dediğin
O yorumdan öyle bir mantık çıkarmak, her üçgeni illümematiye bağlamaktan farksız.Sene 2021 hala böyle düşünceler var demesi bile yetiyor. Kanımca![]()
O zaman kendimizi toplumlardan soyutlayıp ilkel komünal bir toplumda yaşayalım. Bu dediğiniz gerici bir yaklaşım. Yani çağdışı. Çağdaş olmak özenti yapmak demek değildir her zaman. Teknolojiyi ya da demokratik evrensel yasaları kabul etmek de özenti değildir. Kadınların köle olarak pazarlarda satıldığı dönemleri de gördük? Kadının özgürleşmesi ve birey olması da mı özenti şimdi? Asıl özenti ne biliyor musun? Bugün halkı işsiz ve yoksulken bir zevzek başkanın çıkıp da ''uzaya gideceğiz'' demesidir!..Batı özentisi olmak iyiye gitmek anlamına gelmemeli. Batıcıl düşüncelerin pek çoğu feminen ve mantıksızdır. Örneğin ben hiçbir dine mensup değilim, ancak Latin alfabeye geçilirken Arap alfabesine rest çekmek bana göre büyük bir kayıp. Bu beni Arap hayranı veya cahil yapmıyor. Batı iyi doğu kötü değildir.
Feminizm yanlış anlaşılıyor, aşağıya sözlük karşılığını bırakıyorum.Batı özentisi olmak iyiye gitmek anlamına gelmemeli. Batıcıl düşüncelerin pek çoğu feminen ve mantıksızdır. Örneğin ben hiçbir dine mensup değilim, ancak Latin alfabeye geçilirken Arap alfabesine rest çekmek bana göre büyük bir kayıp. Bu beni Arap hayranı veya cahil yapmıyor. Batı iyi doğu kötü değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.