Kadınlar neden askere gitmez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarım adam diyorum bende, fazla kiloda bir özür önüne engel koyuyor çünkü. Özrü olmayan güçsüz erkekler, psikolojisi zayıf erkekler var.

Askerde zaten önemli olan itaat etmektir, verilen görevleri sorgulamadan görev yapılmalıdır zamanı geldiğinde öl emri verildiğinde ölmesi için. Psikoloji zaten orada tartışılacak bir konu değildir.

Erkeklere özel işlerde var. Erkeklere ayrıcalık tanıyan işler var, en pis işleri kadınlarda yapabiliyor. Çok gördüm, kadın oldukları için işe alınmıyorlar. Erkek mi daha sabırlı kadın mı?

Kadın düşmanlığını bırakın. En çok şiddet gören erkekler çünkü, en çok öldürülen erkekler çünkü değil mi?
"Yağ hardeşim ölen erkehler sayısın kadınların sayısından 3 kat fazla diyom saa ya"

Bence bu konunun sonu iyi değil. Sonu olacağını düşünmüyorum.

Bir savaş olduğunda her iki taraftan ölümler gerçekleşir. Böyle olursa nüfus düşer. Erkekler doğuramayacağına göre kadınlar askere gitmez. Ayrıca evde çoğu işi üzerlerinde yıkıyoruz zahmet olmazsa askere gidelim bari.
Tamam da hocam kadınlar biz olmadan nasıl doğuracak?

Hiç alakası yok dedilerinizle. Tüm sorun cinsel.Sonuç olarak erkeğin yaptığını kadında yapar.
Ama subay size kadınların önünde bağırıp küfürler ettiğinde alayı ateşe verebilirsin.
Ayrıca sağda solda gizli gizli sevişen askerler olur askeriye gibi bir yerde zaten insanlar buna aç.
Sen kadınlarla erkekleri bir araya koyarsan disiplin kalmaz. Ateşle barut sonuçta.
En yapmam diyenin bile aklı kayar. Genlerinde ne varsa o bro.

Bende diyorum ki bunca polis kadın ve kadın güvenlik varken neden askere kadınlar zorla gönderilmiyor ? İsrail'deki kadınlar nasıl zorunlu askerlik yapıyor ? PKK'nın dağ kadrosunun neden yarısından fazlası kadın savaşçı ? Silah tutabilen, gayet yetenekli kadınlar var ne ayrıcalıkları var ? Her erkek aynı güçte mi neden her erkek zorunlu olarak askere alınıyor ?
Yani anlamıyorsun ki. Erkeklerin fizyolojik olarak kadınlardan daha güçlü olduğu kanıtlanmış bir gerçek. Erkekler duygusal yönden de kadınlardan daha dayanıklıdır. Eskiden Türk kadın askerler var diyorsun da; O zamanlar da erkekler askerlik için daha çok uygun görülüyordu. Kadınlar sadece kendilerini korumak için eğitilmişlerdi.

6 ay askerlik yaptığı için kendilerini adam sananlara benzemiyorsundur umarım. "O adam değil, bedelli yaptı." diyen bir tip var sende biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı