Sizce insanlar neden böyle şeyler giyiyor? (İnsanlar istediğini giysin umurumda değil. Sadece nedenini merak ediyorum.) insanlar dışarıda küçücük şeyler giyip her yerini göstermekten ne zevk alıyor? Veya önü yırtık pantolon giymekten ne zevk alıyor?
Sizce insanlar neden böyle şeyler giyiyor? (İnsanlar istediğini giysin umrumda değil. Sadece nedenini merak ediyorum.) insanlar dışarıda küçücük şeyler giyip her yerini göstermekten ne zevk alıyor? Veya önü yırtık pantolon giymekten ne zevk alıyor?
Yo giymiyorum dünyanın en saçma savunması. Ilgi çekmek icin yapılan bir şey. Akliyla veya herhangi bir başarısıyla etkileyemecegini bildiği icin göğüslerini kullanıyor.
Benim bir yere gözüm çarpmıyor nasıl buraya bağladınız anlayamadım? Düşünceni savunamıyorsun bile tutarsız çünkü. Ulke ile de bir alakası yok konunun laf vurmaya çalışıyorsun ama tutarsizsin.
Bazıları popüler kültür meselesine çeviriyor bu işi diye düşünüyorum saygı duyuyorum ama,sana yakışanı giyersin ya yakışmayanı neden giyinip sırf popüler görünmek için giyersin ki .Diye düşünüyorum.
Cinsel obje falan gibi düşünenler var,kadınlık kullanımı gibi öyle düşünmüyorum,yakıştığını giysin yeterli .
Benim bir yere gözüm çarpmıyor nasıl buraya bağladınız anlayamadım? Düşünceni savunamıyorsun bile tutarsız çünkü. Ulke ile de bir alakası yok konunun laf vurmaya çalışıyorsun ama tutarsizsin.