Hayatımda sevgilim olmadı ve böyle bir derdim yok. Ancak çevreme baktığımda mesela bir erkek bir kıza ilgi duyuyor gizli ya da açık belli ediyor ancak karşı taraf düşmanca davranıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin ancak bu ego niye?
Muhtemelen yaratılışları öyle.
Doğru, ama doğal olmak da önemli.Bence biraz da tiple alakalı.
Aynı durumu ben yaşıyorum ve az önce de dayanacak gücüm kalmadığı için konu oluşturdum. Kendimden dahi çok önemsiyorum, seviyorum, değer veriyorum ama beni istemiyor.Hayatımda sevgilim olmadı ve böyle bir derdim yok. Ancak çevreme baktığımda mesela bir erkek bir kıza ilgi duyuyor gizli ya da açık belli ediyor ancak karşı taraf düşmanca davranıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin ancak bu ego niye?
Sizi istemiyorsa ayrılın zaten.Aynı durumu ben yaşıyorum ve az önce de dayanacak gücüm kalmadığı için konu oluşturdum. Kendimden dahi çok önemsiyorum, seviyorum, değer veriyorum ama beni istemiyor.
Muhtemelen karsi tarafa dusmanca davranmalari icin acik birakacak kadar duygusal gucsuz olduklari icin.Hayatımda sevgilim olmadı ve böyle bir derdim yok. Ancak çevreme baktığımda mesela bir erkek bir kıza ilgi duyuyor gizli ya da açık belli ediyor ancak karşı taraf düşmanca davranıyor. Kimseyi sevmek zorunda değilsin ancak bu ego niye?
Etiketlemeyi hatalı yapmışım. @333365 hocamız çok iyi bilir.Bu sorunun cevabını bilse bilse @KufurbazHaydo hocam bilir. Fikirlerini merak ettim şimdi bu konuyla ilgili.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.