Kadınlar neye gülerler?

neye gülerler mi var olum, o senin espiri kabiliyetine bağlı. rasgele iki insanı ele alalım, bu iki insan bir kadına aynı şakayı yapsınlar, sonuç sence aynı mı olur???
Hocam ben erkek grubunun şaklabanıyım herkesi güldürebilme kabiliyetim üstün bir mizahım var ama kadının önüne geliyorum yok oluyor öyle bir şey :d.

Sosyal medyadan değil normal hayatta.

Ya babacan bir kız sana yakın hissediyorsa zaten yapacağın her halta güler eder ya.

Dünyanın en kötü esprisini bile yapsan güler. Bunun formülü yok ki alayı farklı. İnsan 1.0 olarak anlayamıyoruz 2.0'lar 2.0'ları anlayabilir. Anlayışımızın ötesindeler. Kendin ol etkilenen gülen gülür.

Ya babacan bir kız sana yakın hissediyorsa zaten yapacağın her halta güler eder ya.

Dünyanın en kötü esprisini bile yapsan güler. Bunun formülü yok ki alayı farklı. İnsan 1.0 olarak anlayamıyoruz 2.0'lar 2.0'ları anlayabilir. Anlayışımızın ötesindeler. Kendin ol etkilenen gülen gülür.
Ya hocam bakın okuldaki en şaklaban en mizahı iyi olan herkesi güldürebilen kişiyim yemin ediyorum. Ama karşıma kız gelince efendiyim süt çocuğundan farksızım. Tabi rahat olursam bilmiyorum da sert mizahlar yaptığımdan güler mi eder mi bilemem.

Ya hocam bakın okuldaki en şaklaban en mizahı iyi olan herkesi güldürebilen kişiyim yemin ediyorum. Ama karşıma kız gelince efendiyim süt çocuğundan farksızım. Tabii rahat olursam bilmiyorum da sert mizahlar yaptığımdan güler mi eder mi bilemem.

Erkeklerin gülebileceiği muhabbet konuşarı belli şimdi deniyeyim uygunu kaçmaz.

Kadınlar zaten bu muhabbete gelemiyor. Yapsan da bir uzaklaşırlar. Ayrıca gülecek olan güler zaten her haline uğraşmana ne gerek var.

Ben sevgilimle kendisinin kurduğu shitpost sayfasından tanıştım, sonra telefonunu falan çaldırdı hesap gitti. Sago postlarından komikli romantikli film postlarına kadar her şeye gülüyoruz.

Konuşurken ise yaşanmış minik şeylere falan da gönderme yapabiliyorum, hafif cinsel konular hakkında da oluyor, dedikodu da yapabiliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı