Kadınlar sadece zengin erkekleri mi sever?

Çirkin, bakımsız, hayattan zevk alamayan, spor yapmayan, asosyal kişiler kız arkadaş yapamayınca "kızlar zengin erkek seviyor zaten" demeleri aşırı komik.
Yarın bir gün onlarda var da biz de neden yok denince anlarsın. Hayatta başarılar.
Bu dediklerine bakan kızdan da olmaz. Bir erkek kaslı değil diye onla olmak istemeyen kızdan da olmaz. Bu dediklerin aşırı komik değil de aksine vizyonsuzluk. Sanırım bu dediklerini kızlar için yapıyorsun. Acizlik bu da.

Hepimizin karşı cinste önemli gördüğü özellikler var. Yüzü, sesi, fiziği, ahlakı vs. peki kadınlar en çok paraya mı önem veriyor? Erkeğin dekoltesi paradır diyebilir miyiz? Ekonomik olarak iyi seviyede değilsek şansımız yok mu? Bunun gibi pek çok soru var kafamda. Ayrıca beğendiğim kişilere de açılamıyorum. Sapık falan der diye korkuyorum. Kim bilir belki de zengin biri istiyorum deyip, beni aşağılar. Kafam bayağı karışık.

Paran olunca her şey geliyor en tipsiz eleman bile Bağdat caddesinde altında lüks araba ile 10/10 kızı alıp götürüyor, kadınları rahatsız edecek belki bu dediklerim ama kadınlar paraya tapıyor neredeyse cebinde para olduğu sürece dünyanın en elit yerinde dünyanın en güzel kızlarıyla sevgili olabilirsin hatta evlenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı