Kadınların kölesi olmak isteyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan NOHA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 3.494

NOHA

Picopat
Hiç anlamıyorum bu tipleri. Sen hayatın bu kadar ucuz mu ki birisinin kölesi olmak istiyorsun? Zevk alıyormuş bir de beyefendi. Siz bu tip insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu bir fantezi türü. Bundan zevk alan insanlar var. Buna benzer bir örnek; geçen sene kadınları falakaya yatıran bir kargocu olayı vardı. Falakaya yatmaktan bir kadın nasıl zevk alabilir, bunu biz idrak edemiyoruz. Ama varmış işte. Aynı şekilde kadınların kölesi olmak bize çok garip gelse de bundan zevk duyan insanlar var.

Dünya genelinde birçok farklı fetiş ve fantezi bulunmaktadır. BDSM, bu fetişler arasında öne çıkanlardan biridir ve beklenenden daha fazla insan bu tür bir fetişe sahiptir. Bu fetişe sahip olan kişiler, bir başkasına itaat etmekten veya onun isteklerini yerine getirmekten cinsel zevk alırlar.

Gerçekten de dünyada ismi konulmuş veya konulmamış binlerce fetiş bulunmaktadır. Bu nedenle, bu tür fetişe sahip olmayan kişiler, bu durumu anlamakta zorlanabilir veya garipseyebilirler. Ancak, bu gibi fetişler psikolojik sebeplerden kaynaklanmaktadır. İnsanlar çocukluğunda, yetiştirilme şeklinden veya travmalarından dolayı bu tür fetişlere sahip olabilirler. bir kişinin itaat etmekten veya aşağılanmaktan cinsel zevk alması, onun tercihi değildir. İstemsizce bu durumdan zevk alıyordur. Bu nedenle, "neden bundan zevk alıyorsun" diye sormak mantıksız olabilir.

İki kişinin rızası dahilindeyse bu durumda etik dışı bir şey göremiyorum. Ha ben böyle bir fetişe sahip olsaydım, "gurur" benim kırmızı çizgilerimden biri olduğundan dolayı kendimi böyle bu duruma düşürmezdim.

Konuyu hortlattim. Bu konu hakkında 1. Dereceden tecrübe sahibi birisiyim. İlk olarak bazı kavramları bilmemiz gerek. BDSM Ayak fetişizmi ve kölelik fetişizimi birbirinden ayrı. Bunların hepsini tek bir noktada birleştiren kısım ise mazoşizim. Acı çekmekten aşağılanmaktan zevk alan kişiler mazoşisttir. Mazoşizim kölelik gibi istekler kişinin kendi isteği ile değil. Kendi ruhunun ve duygularının istedikleri oluyor. Yani aslında kişi bunu isteyerek yapmıyor. Geçmiş travmalar,anne baba eksikliği,zorbalanmak, çevrede yaşanan ani ölümler sonrası kişide başlayan travma, 0-6 yaş arası çocukluk döneminde yaşanmış psikolojiyi kötü etkileyecek olaylar,aile içi şiddet,aile dışı şiddet,tehtid altında yaşamak, çocukluk döneminde 6-12 veya gençlik döneminde 13-17 kızlarla ilgili psikolojik sorunlar yaşamış olmak travma geçirmek vb. Mazoşizimin kaynaklanmasına zemin hazırlayabilecek faktörlerdir. Aynı zamanda mazoşist kişilerin bazıları. Hayatlarındaki anne figürünün eksikliği nedeni ile "Sahibe" dedikeleri kızları. Bu boş kalmış anne figürüne yerleştirmesi sonucuda mazoşizim gelişebilir. Kişinin bu alandan cinsel zevk ve tatmin hissetmesi sağlıklı ilişki kurmasına engel olurken normal cinsel ilişkiden zevk alamama,iğrenme ve erkeklik özelliklerini benimseyememek sonuçlarına ulaştırabilir. Burdakı erkeklik özelliklerinden kastım ilişkide erkek rolünü benimseyememek. Geçmişte kızlar tarafından manipüle edilmiş ve tabiri caizse "Köle" olarak kullanılmış kişiler. Hayat boyu ilişkilerinde sorunlar yaşıyacaklarından ötürü. Düzgün bir arkadaşlık bile kuramayacak kadar savunmasız kalıyorlar. Bence bu toplumdaki en büyük tehlikelerden birisi. Ama toplumda bu insanlarla "Top" "Dönek" diyerek dalga geçiliyor. Dalga geçmek veya zorbalamak yerine kişileri psikolojik anlamda rehabilite etmek ve bu zararlı alışkanlıktan kurtarmak gerekli. Ama türk toplumu kadar bilinçsiz bir toplumda bunların yaşanması əlbəttəki beklenemez. Son zamanlarda başlayan feminzim hareketlerinede zemin hazırlıyor bu davranışlar. Kadınlar ne kadar yüceltilmeye devam ederse önümüzdeki süreçte kadınlar toplumda erkeklerin üstüne çıkacak. Düzen tamamen değişecek. Daha iyi anlamanız için şöyle anlatayım. Bu kişiler rehabilite edilmez ve sayıları artarsa feminizim hareketi güçlenicek. Feminizim gücü eline almaya başladıkca dahada zalim bir düşünceye dönücek. Belki faşist bir ideoloji olucak. Bu dediklerimi ciddiye almayacak bazıları ancak bu durum çok tehlikeli. Çevrenizde bu tarz kişiler varsa tedavi edilmesi için çabalayın. Bu işin sonu çok ciddi yerlere hatta intihar'a kadar varabilir. Lütfen bunları ciddiye alın ve toplum olarak bilinçlenelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı