Hocam hafta da 100 TL harçlık alsanız 2 haftalık harçlığınızı hiç ediyorsunuz![]()
Saça biraz fazla önem veriyorum maalesef
Hocam hafta da 100 TL harçlık alsanız 2 haftalık harçlığınızı hiç ediyorsunuz![]()
Ha bu arada. Asgari ücretli çalışanın bir günlüğü: 140 TL.Bende zengin birisi değilim 16 yaşımdayım kendi paramı biriktirip idare ediyorum.
Ailen vardır sana bakıyordur. 40 yaşında olup çocuklarına bakamayan, yetemeyen biri de vardır elbet. Bundan dolayı uyarıyorum. Güzel bir olay sonrası durduk ve sebepsiz yere insanların kalbine hüzün yerleştirmeye gerek yok diyorum.
Ha bu arada. Asgari ücretli çalışanın bir günlüğü: 140 TL.
20K bilgisayara sahip bir tasarımcı / reklamcı / animasyoncunun bilgisayarına kimse laf edemez, ekmek teknesi sonuçta.Hocam sadece bir değerlendirme yaptım neden bu kadar büyüttünüz forum bir bilgisayara 20000 TL verenlerle dolu benim evdeki bilgisayarım 2000 TL'lik![]()
Umarım ileride asgari ücretle çalışmak zorunda kalmazsın. Kalırsan da daha iyi anlarsın dediklerimi.Her gün tıraş olacak değil ya.
20k bilgisayara sahip bir tasarımcı / reklamcı / animasyoncunun bilgisayarına kimse laf edemez, ekmek teknesi sonuçta.
Umarım ileride asgari ücretle çalışmak zorunda kalmazsın. Kalırsan da daha iyi anlarsın dediklerimi.
Beni bir gün anlayacağını düşünüp, konuyu kapatıyorum.Hocam neden bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım ben değerlendirme yaptığım için mi tepki alıyorum şu an yaşıtlarımın %80'i sigara kullanıyor, nargile kafeden çıkmıyor ve alkol alıyor benim ne sigaram ne nargilem ne de alkolüm var o parayı tıraşa vermeyi tercih ediyorum bende çünkü tıraş olunca kendimi iyi hissediyorum.
Öncelikle güzel değerlendirme. Sıhhatler olsun.
İkincisi arkadaş tıraş olmuş ve tıraş olduğu yerde dandik bir mahalle berberi değil. Bazı arkadaşlar bu değerlendirmeyi neden bu kadar büyüttü anlamadımarkadaşın dediği gibi 20-25 TL'lik PC öneri konularına bir şey demezsiniz burada adamın açtığı konuya laf edersiniz ki ortada ki rakamda çok büyük bir rakamlar değil. Demek ki birikmiş parası var veya geliri var ve bunu kişisel bakımı için değerlendiriyor ki bence en güzelini yapıyor. Uzun lafın kısası güzelce değerlendirmeyi okuyun, kimsenin de kişisel bakımına karışmayın
hadi selametle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.