Kafa Dağıtma Yolları

Kedi sev, kitap oku, en sevdiğin şarkıyı aç 2-3 saat bisiklet sür benim kafa dağıtma felsefelerimdir. Deneyebilirsin .

Son düzenleme:
Hemen unutman mümkün değil. Bunun bir süre alacağını bilmelisin. Öncelikle hayatında sürdürdüğün işlerini yapmaya devam et. Bunun yanında seni hayata bağlayan şeyler neyse onları yapmaya çalış. Bu huzurlu ve mutlu hissettiğin kişilerle görüşmek iletişim kurmak olabilir veya huzurlu sakin bir yerde vakit geçirmek olabilir, kimine oyun oynarken online discord vs konuşmak olabilir, kimine sevişmek, kimine içki içmek ki çok yanlış, kimine hayvanları beslemek onları sevmek olabilir, kimine çikolata yemek olabilir, kimine sevdiği bir twitch yayıncısını takip etmek olabilir vs vs.

Birşey yapayım bütün kafam dağılsın unutayım diye bir şeye inanmıyorum. Seni üzen yıkan şey sende ne kadar etki bıraktıysa senden uzaklaşması da o kadar zor olacaktır. Eğer sorun senden uzaktaki bir etken ise bu tarz şeyler yaparak biraz olsun uzaklaşmak mümkün. Ama konu seninle ilgili bir sorun ise bunların hepsi sadece sorunu gözardı etmek ve çok rahatsız hissettiğin anlarda geçici olarak bir rahatlama sağlayacaktır. Onun dışında sendeki sorun halen devam ediyor olacak. Gerçek anlamda yüzleşmeden ve doğru çözümler aramadıktan sonra çözüm olarak bunların çok bir faydası olmayacaktır.

Psikoloji kolay bir şey değil cidden. Bunları yazsam bile benimde ağır sıkıntılarım var Keşke insanlara yada öğrencilere biraz psikoloji eğitimi verilseymiş. Belki bir faydası olurdu.

Ekleme yapayım. Genelde bu sorunlarda doktora gitmeyi düşünmeyiz istemeyiz veya çözüm olarak görmeyiz. Neden bilmiyorum.

@LeViAcKeRMaN
Az da olsa psikolojik sıkıntılarım var, hala dalga geçiyorsun.

O yorumumu dalga geçmek olarak görüyorsan senin sorunun.

Ben ciddiyim. Lahmacunun çözemeyeceği pek bir şey yoktur.

Alırsın lahmacun, yanına da kola ve açarsın en sevdiğin bir filmi, onu izlerken yersin.

Tüm sorunlar kısa da olsa çözülür

İşi bilmiyorsan senin sorunun.

Sabah en geç 6'da kalkıp koşuya çık. Dünyanın en rahatlatıcı şeyi olabilir bu. Tabi düzene sokmanız ve bir rutin haline getirmeniz gerekiyor. Sahil felan da varsa sizden daha şanslısı yok. Tabi verimli olması için uykunuzu iyi almanız gerekiyor yani 6'da kalkacaksan maksimum 1'de uyuman lazım. Kişiden kişiye değişir tabi biraz da. Rutin haline getirirsen gün geçtikçe hayatının daha güzel bir yere gittiğini görürsün. Zevk alırsın yani.

İfadeler: acv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…