Sohbet et.Agalar Valorant hesabı almak istediğim için dolandırıldım. 120 liram gitti. Bir şekilde paramı geri alamayacağımı bildiğim için içim çok gidiyor. Sizce kafa dağıtmak için ne yapmalıyım?
Parayla valorant hesabı alamadığını değil de yemek yediğini düşün. Mentalini avutmak gibi bir durum. Ben para kaybedince böyle düşünüyorum ve işe yarıyorAgalar Valorant hesabı almak istediğim için dolandırıldım. 120 liram gitti. Bir şekilde paramı geri alamayacağımı bildiğim için içim çok gidiyor. Sizce kafa dağıtmak için ne yapmalıyım?
Sonra ben neden bu kadar kiloluyum hissi oluşsun değil mi ?Parayla valorant hesabı alamadığını değil de yemek yediğini düşün. Mentalini avutmak gibi bir durum. Ben para kaybedince böyle düşünüyorum ve işe yarıyor![]()
Valorant hesabı almak istediğim için dolandırıldım. 120 liram gitti. Bir şekilde paramı geri alamayacağımı bildiğim için içim çok gidiyor. Sizce kafa dağıtmak için ne yapmalıyım?
Feci sarıyor bu.Boş HDD ile arşiv yap. Ben de arşivciliğe başladım.
O adama 120 TL verdiğin için sevaba girdiğini düşün.Agalar Valorant hesabı almak istediğim için dolandırıldım. 120 liram gitti. Bir şekilde paramı geri alamayacağımı bildiğim için içim çok gidiyor. Sizce kafa dağıtmak için ne yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.