Ben trend olan serileri izleyemiyorum maalesef (Solo Leveling). Vibe'nın geçmesi için biraz bekletiyorum ama mutlaka göz atacağım. Frieren'de epik fightlar dönüyormu? Aklıma hep chill bir şeyler geliyor Frieren denince.Solo Leveling izlediniz mi hocam? Frieren de önerebilirim.
Ben trend olan serileri izleyemiyorum maalesef. Vibe'nın geçmesi için biraz bekletiyorum ama mutlaka göz atacağım. Frieren'de epik fightlar dönüyor mu? Aklımda hep chill bir şeyler geliyor Frieren denince.
Frieren çizim tarzı hiç benlik değil (daha doğrusu karakter tasarımları elf vb.) yine de önyargılı değilim, BOFTY almış seri sonuçta. Solo Leveling biraz bekletiyorum, şu aralar her yerde gördüğüm için hiç içimden gelmiyor izlemek.Frieren denince benim aklımada chill geliyordu çünkü herkes öyle diyordu hocam. Ve bir gün açtım izledim 1. bölümü izledim izledim ve sıkıldım çok chill geçtiğini düşündüm veya herkes öyle dediği için öyle düşündüm, yaklaşık 1 ay önce seriye tekrar başladım bir şans daha vereyim diye ve hoşuma gitti, gerek olsun hikayesi, çizimleri, animasyonları çok hoşuma gitti aslında tam dengeli gibi fightlar dönüyor bir yandan da hafif chill hoş bir anime. Solo Leveling bence kesinlikle başlamanız gereken bir anime hocam demek istediğimi izleyince anlicanız bunun için beklemenize değmez sonra keşke önceden izleseydim dersiniz.
Frieren çizim tarzı hiç benlik değil (daha doğrusu karakter tasarımları elf vb.) Yine de ön yargılı değilim, bofty almış seri sonuçta. Solo Leveling biraz bekletiyorum, şu aralar her yerde gördüğüm için hiç içimden gelmiyor izlemek.
Kışa saklıyorum aslında.Size kalmış hocam 2028'e kadar bekleyin isterseniz yeni sezon gelince izlersiniz.![]()
Zankyou no terror ve shigurui var önerir misiniz, izlenir mi?
Shigurui izlemedim ama Zankyou no Terror kesinlikle öneririm. Az bölümlü ama Öz yapım olan animelerden biridir.Zankyou no Terror ve Shigurui var önerirmisiniz, izlenirmi?
frien yavaş tomğolu bir seri ama animasyonları çok güzel. izleyin temposunun yavaş olması dışında bir sıkıntı yokBen trend olan serileri izleyemiyorum maalesef (Solo Leveling). Vibe'nın geçmesi için biraz bekletiyorum ama mutlaka göz atacağım. Frieren'de epik fightlar dönüyormu? Aklıma hep chill bir şeyler geliyor Frieren denince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.