Kafa dağıtmalık oyun önerisi

Bence denemelisin dostum. Kesinlikle keyif alacağından eminim. Kaç arkadaşım böyle dedi, sonra oyuna başlayınca onun hakkında konuşmaya başladılar :D

Oynayacak oyunum bayağı var şu an için ama ileride bir boşluk olursa araya sıkıştıracağım :D.

Oyun oynamak istiyorum ama hep hikayesi iyi, konstantre isteyen oyunlarım var. Böyle hikayeye filan gerek yok. Arkada müzik, video filan açıkken oynayabileceğim basit mantığı olan oyun önerir misiniz?
1-Internet cafe simulator
2-ETS 2 aç arkaya bir müslüm baba yavaş yavaş git oyun atmosferinin tadını çikar :D

takılmalık oyun kendini geliştiriyon falan

Gereksiz romantizminiz iyice can sıkmaya başladı. Şunu kafanıza sokun artık, emek koruyacaksanız kimin yaptığı, kaç kişinin yaptığının vs önemi yok. Gerçekten samimiyseniz öyle davranın, biraz daha hassas yerlere gelince ikiyüzlülük yapıp boş duyar kasmayın.
Romantizm mi? Hahahah, ilginçsin dostum. Her yıl seri üretime geçip, adeta s*çar gibi oyun çıkaran oyun şirketlerinin olduğu bir sektörde; müziklerini tek bir kişinin bestelediği, pixel-art'ını tek bir kişinin yaptığı oyunu korsan indirenlere laf etmek ikiyüzlülükse, en ikiyüzlü insan benim. Ama lafımın doğru yeri bulduğuna sevindim, yarası olan gocunur sonuçta 😘

Cluster Truck. Bu oyun giden tırların üstünde atlayıp parkur yaptığın bir oyun basit ve eğlenceli ama arada videoya bakıp dikkat dağıtınca kaybedebilirsin😃.

Darksiders serisini önerebilirim. İlk oyunun Warmastered sürümünü Epic'ten ücretsiz alıp, yaklaşık 38 dakika oynadım. Ve ne diyebilirim ki, gayet başarılı.
Darksiders'ı çok severdim xbox 360'da 5-6 kez bitirdim. 2.Oyunu sevmedim ama 1.Oyun efsane bana göre

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı