Enahaine
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kafam çok karışık yani düşünceler düşüncelerin içinde kayboluyor ne düşüneceğimi düşünmeye çalışıyorum. O kadar kafam dolu ailevi sıkıntılar, arkadaş ortamı, iş, okul, gelecek kaygısı vs. gibi şeyler çok kafamı kurcalıyor. 16 yaşındayım 2 sene önce okulu bıraktım o yüzden arkadaş ortamım fazla yok arkadaşım var ama çoğu zaman öyle dışarı çıkıp görüştüğüm kişiler değil. Sonrasında bir kızdan hoşlanmıştım ret yedim, ailemle aram çok iyi değil yani iyi ama anladınız siz işte, çalışıyorum para alıyorum falan filan. Bunun gibi şeyler hepsi bir anda üst üste binince kafam çok karıştı doldu yani şu an kafamın rahat olduğu tek yer spor yaparken ama o da maksimum 2-3 saat sürüyor ve her gün gidemem ki. Eve gelince gene başlıyor düşünceler normalde çok üşengeç biriyim yani sabah kalkıp bir şey yapmak çok zor gelir ama kafam o kadar dolu oluyor ki sabah kalkıp kardiyo yapmaya çıkıyorum. Sporda veya kardiyo yaparken ki o 1-3 saat arası cidden cennet gibi geliyor normalde oyun oynardım RTX 4070'li sistem aldım daha çok oyun oynarım falan diye. Artık sosyal hayat daha çok zevk veriyor ama benim öyle bir sosyal hayatım yok yani bunların son noktası kızdan ret yememdi ondan sonra kafam uçtu gitti düşüncelere boğulmaya başladım. Hani dertlerimi dinleyecek birisi yok babam ile aynıyım ben yaşadığım iyi kötü her şeyi içime atarım sonrasında patlarım bir gün patlayacağım ama hangi gün bilmiyorum.
Son düzenleme: