Kafayı Demire Vurdum

Atlamak için tırmadığım kapının üstünde demir varmış, tüm hızımla yukarı zıpladım ve demire kafam vurdu. O anlık baş dönmesi yaşadım mağlum. Sonra geçti falan şişti aşırı. Aradan 5 saat geçti şiddetlendi ve doktora gittim. Beyin tomografisi çektiler kırık çatlak yok dediler. Fakat anneme beni kontrol etmelerini ve gece bakmalarını istediler kanama olabilir düşüncesiyle içime bir şey oturdu, mecbur uyumayacağım, sabahlıcam ve şişkin yer çok ağrıyor ve bütün kafama ağrıyı yayıyor. Buz falan tuttum, sizce ne koyabilirim, ekstra önerceğiniz var mi? Nedense psikolojik olarak uyumaya da korkuyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Uyumamak için video izlemek, kitap okumak, burada takılmak gibi şeyler yapabilirsiniz. Canınızı sıkmayın. Sağlıklı günler dilerim.
 
Atlamak için tırmadığım kapının üstünde demir varmış, tüm hızımla yukarı zıpladım ve demire kafam vurdu. O anlık baş dönmesi yaşadım malum. Sonra geçti falan şişti aşırı. Aradan 5 saat geçti şiddetlendi ve doktora gittim. Beyin tomografisi çektiler kırık çatlak yok dediler. Fakat anneme beni kontrol etmelerini ve gece bakmalarını istediler kanama olabilir düşüncesiyle içime bir şey oturdu, mecbur uyumayacağım, sabahlıcam ve şişkin yer çok ağrıyor ve bütün kafama ağrıyı yayıyor. Buz falan tuttum, sizce ne koyabilirim, ekstra önerceğiniz var mi? Nedense psikolojik olarak uyumaya da korkuyorum.

Bende 2019 Kasım'da kafayı vurmuştum ranzanın demirine. İlk başlarda basınç oldu ve kısa süreli hafıza kaybı oldu. Okula gittim vurduktan sonra sanki gitmemişim gibiydi. Zamanla geçti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı