Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben sizi anlıyorum ama ben evde durdukça başka sağlık problemleri yaşamaya başladım. Ruhen zaten çöküşü yaşadım. Kilo problemi olan bir birey olduğum için stresli olunca baya kilo kaybediyorum. Zaten karaciğer yetmezliğim var ve Covid-19 için verilen ilaçlarada alerjim var. Annem Covid-19 geçirdi, ben de geçirdim ama artık olmuyor. İnsan kafayı yiyor. Ben artık bırak 3-5 yıl ilerisini, yarını bile düşünmek istemiyorum. Her şeyi geçtim ülkemde son günlerimi güzel geçireyim. Zaten battık gittik.

Bu milletten bir beklentin olmasın benim yok artık, güce tapan, düşünmeyen, sorgulamayan bir toplum canını da sıkma boşver hayatını yaşa en iyi şekilde.

Hamam böceği gibi çoğalan bu türüz pandemi buna engel olamaz.
O türler ürediği için zaten bu durumdayız ya. Aklı başında olanlar çiftleşmiyecek. Sonra iyice afedersiniz ama salak bir nesil yetişecek. Eğitim konusuna hiç girmiyorum.

Ç*n'e savaş açılması gereken durumda hiçbir devletin bu duruma sesini çıkarmaması da beni delirtiyor.

Bir ülkeye savaş açmak kolay değildir. Özellikle süpergüç olma yolunda bir ulkeye. Ve çok saçma bir düşünce bu. Dünya ekonomisinin önemli bir bölümünü kapsıyor bu ülke. Nüfusu söylemiyorum zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…