Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hollanda ile Türkiye bir değil .

Bu ülke sizin için alt düzey bir ülke. Eğer imkanınız varsa ülkeyi terk edin.

Siz biliyorsunuz da diğerleri bilmiyor yani?

Kendi yaptığınız şeylerle başkalarını eleştirmek, harika.
Sabahtan beri yok ölüm oranı yok şu yok bu, nesiniz doktor mu?

Bakın ben maske konusunda çok ciddiyim. Ben sokakta görüyorum ya burunları açık ya da çenelerinde. Şimdi ben kurallar uyuyorum ama kimse uymadıktan sonra neye yarar. Ben de keyfimden takmıyorum. Herkesin psikolojisi bozuldu ama yapacak bir şey yok.

Maske nasıl koruyor? Maskenin, koronaya karşı bir nebze koruduğunu düşünüyorum.

Ben zekiyim demedim. Veya doktorum vb. demedim. Sadece maske takmazsan virüs bitmez dedim. Çünkü bu virüsten korunmanın temeli maskedir. Birine çok yakınlaşırsan korumaz. O yüzden sosyal mesafe diyorlar, değil mi? Güvenmek zorundasın. Sana azıcık değer vererek mesaj yazıyorum. Yoksa uğraşmazdım.

Siz biliyorsunuz da diğerleri bilmiyor yani?
Maske safsata, işe yaramaz demiyorum.

Düşünüyorum, sorguluyorum ve evet isyan ediyorum. Mesleyi maske kadar basite indirgeyenler sizsiniz.

Seyehat hakkım elimden alınmış. Devlet ne zaman işe gideceğime, ne zaman eve gireceğime karışıyor. Mobil uygulamalar ile hangi saatte hangi AVM'ye girmişim izleyerek özel hayatıma tecavüz ediyor. Yetmiyor bu arada kendileri miting yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…