Kafayı yemek üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nesin sen bilim insanı mı? Doktor musun? Hayırdır ne vasfın varda yorum yapıyorsun geniş geniş. Dünyada hangi ülke açık alanda maske zorluyor. Allah aşkına örnek ver?

Maskelerin üretim standartı nedir? Nerde üretilir, ne malzeme kullanılır? Nasıl bu kadar eminsin?
Hollanda ile Türkiye bir değil .

Arkadaşlar ciddi ciddi afakanlar bastı bana. 1 senede saçlarım bembeyaz oldu. Sinirden elim ayağım titriyor. Evde duvarı yumruklayasım var. Resmen kümeslik hayvan gibi sabah işe git akşam gel uyu. Başka da bir halt yok. Yeter be!

Kamera şakası falan mı bu? Arkadaş biz niye yaşıyoruz. Özgürlüğüm yoksa niye yaşayım! Biri de çıkıp isyan etmez mi? Biri de çıkıp ramazanda niye restorantlar kapalı demez mi? Kim gidiyor ramazanda yemek yemeye? İftar saati zaten sokağa çıkma yasağı var. Teravih serbest ama boş kafeye gitmek yasak öyle mi? Niye susuyorsunuz birader söyleyin hele derdinizi? Nasıl olurda otoriteye böyle kökten boyun eğersiniz.

Bana sakın salgın falan var demeyin. Aynı salgın her yerde var. Millet ABD'de konsere gidip maç izliyor be kardeşim! Günde ortalama 80 yaş üstü 90 kişi ölüyor niye 80 milyon insanı hapsetmek nasıl bir mantıktır? Trafiğide durdurun insan ölüyor hadi buyurun görelim ne kadar sami misiniz?

Yani şu yasakların bir ötesi toplama kampıdır. Kimse milyonlarca işsizi, intihar edenleri, depresyona girenleri konuşmuyor. Bu lanet olsası aşı zaten aşırı riskli gruba yapılmadı mı arkadaş? Daha ne ya daha ne!

Ama insanlar ölüyor.
Günaydın. Milyonlarca yıldır canlılar ölüyor günaydın be!

Ne düşünürseniz düşünün. Resmen akıl tutulması yaşanıyor. İnanılmaz feminen, histerik bir zihniyet yönetiyor memleketi. Yani şu herhangi bir Avrupa ülkesinde yaşansa hükümeti devirmezler, yakarlar yakar!

Az diri olun. Bu kadar çabuk biat etmeyin. Alkol ile ne alakası var pandeminin. Ne kadar uysal korkak insanlarsınız siz ya! Dünyanın hangi ülkesinde açık alanda maske var. Yarın size kalkıp burnunuza mandal takın ama tahta mandal olacak deseler hepiniz züccaciyelere koşacaksınız. Şaka gibisiniz. Hepinizden utanıyorum.

Bu ülke sizin için alt düzey bir ülke. Eğer imkanınız varsa ülkeyi terk edin.

Nesin sen bilim insanı mı? Doktor musun? Hayırdır ne vasfın varda yorum yapıyorsun geniş geniş. Dünyada hangi ülke açık alanda maske zorluyor. Allah aşkına örnek ver?

Maskelerin üretim standartı nedir? Nerde üretilir, ne malzeme kullanılır? Nasıl bu kadar eminsin?
Siz biliyorsunuz da diğerleri bilmiyor yani?

Kendi yaptığınız şeylerle başkalarını eleştirmek, harika. 👏👏
Sabahtan beri yok ölüm oranı yok şu yok bu, nesiniz doktor mu?

Gerçekten zor bir iş lakin rica etsem konunun tamamını okumadan mesaj yazmasanız. Çünkü ilk mesajda anlaşılmamış, konu dallanıp budaklanmamış olduğu için beni anlamdan cevap yazabiliyorsunuz. Tek olay o değil. Ayrıca evet nefes alınmıyor. Kullandığınız maske türünü bilmiyorum ama eğer gerçekten koruyan bir maske takarsanız anlarsınız ne demek istediğimi.
Bakın ben maske konusunda çok ciddiyim. Ben sokakta görüyorum ya burunları açık ya da çenelerinde. Şimdi ben kurallar uyuyorum ama kimse uymadıktan sonra neye yarar. Ben de keyfimden takmıyorum. Herkesin psikolojisi bozuldu ama yapacak bir şey yok.

Maske nasıl koruyor? Maskenin, koronaya karşı bir nebze koruduğunu düşünüyorum.

Ben zekiyim demedim. Veya doktorum vb. demedim. Sadece maske takmazsan virüs bitmez dedim. Çünkü bu virüsten korunmanın temeli maskedir. Birine çok yakınlaşırsan korumaz. O yüzden sosyal mesafe diyorlar, değil mi? Güvenmek zorundasın. Sana azıcık değer vererek mesaj yazıyorum. Yoksa uğraşmazdım.

Siz biliyorsunuz da diğerleri bilmiyor yani?
Maske safsata, işe yaramaz demiyorum.

Düşünüyorum, sorguluyorum ve evet isyan ediyorum. Mesleyi maske kadar basite indirgeyenler sizsiniz.

Seyehat hakkım elimden alınmış. Devlet ne zaman işe gideceğime, ne zaman eve gireceğime karışıyor. Mobil uygulamalar ile hangi saatte hangi AVM'ye girmişim izleyerek özel hayatıma tecavüz ediyor. Yetmiyor bu arada kendileri miting yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı