Kafe için sistem tavsiyesi

Hocam en ideal en ekonomik en az elektrik tüketen sistemi toplamaya çalıştım ve ucuz.

Dosya Ekleri

• cafe.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 732
Bunu al keyfine bak hocam. Sizi ve müşterilerinizi hiç üzmez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-09-27-01-23-58.png
    144,8 KB · Görüntüleme: 408
  • Screenshot_2015-09-27-01-24-03.png
    140,7 KB · Görüntüleme: 536
Güçlü bilgisayarlar alın cafelere kardeşim bazen gidiyoruz berbat pcler maziden kalan oyunlar bi donuyor işletim sistemleri eski çöp bilgisayarlarla dolu hazırdan aman ha uzak dur.

Bu sistem toplayıp maliyete bakayim teşekkür ederim

Hocam en ideal en ekonomik en az elektrik tüketen sistemi toplamaya çalıştım ve ucuz.

Gta 5 crysis 3 düşük ayarlarda kasmadan oy ait mi bu sistem acaba

O kadar farkeder mi % 30

Bence ahım şahım bir pc toplamaya gerek yok. Athlon x4 ve r7 260 tabanlı bir pc yetecektir. Monitörleri ise 1440.900 çözürlukte yapıp keyfine bakarsın. Sanki her gelen crysus 3 far cry 4 oynayacak. Gelenlerin işleri Lol, cs olacaktır. Güç konusunda ise Gtx 750 ti alıp 12v dan 400 watt verebilecek kasa ile halledebilirsin.

Güçlü bilgisayarlar alın cafelere kardeşim bazen gidiyoruz berbat pcler maziden kalan oyunlar bi donuyor işletim sistemleri eski çöp bilgisayarlarla dolu hazırdan aman ha uzak dur.
Şu an ki güncel oyunları düşük ayarda kasmadan oynatacak en ucuz sistemi oluşturmaya çalışıyorum
Ama müşterilerin coguda cs oynamaktan öteye gitmiyor çoğu zaman Lol wolfteam..

Evet haklısın genel kullanıcı oyle gerçekten ama en azindan dusukte olsa kasmadan oynasın istiyorum

Burada HD 6870 ve i5 750 sistem ile kaliteli kafeler var. Bakıyorsun gta 5 40 50 fps alıyor ki gta 5 oynayanların sayısı 1 yada 2 oluyor. Milletin işi arkadaşlarıyla gidip lol-cs atmaya gidiyor. Yani diyeceğim şu, R7 250 ile toplanılan sistem bile kafeyi kaliteli yapar müşteriler oyunlar kasmıyor diyip gelir. Nedeni 1440.900 monitör kullanman ve r7 250'nin 1440.900 çözünürlükte yardıracak olması. Tavsiyem GTX 750 ti alman olur.

Peki o halde monitor tavsiyesi alayim
En uygun 1440 900 çözünürlükte

işletim sistemi hangisini kurmalı sizce

böyle bir sistem topluyabilirsin ve tanıdığın bir bilgisayarcı felan olur 900p monitör bulup toplu olarakta monitörleri ucuza getirebilirsin.

Ramları 8 de yapabilirsin ama ben en ucuza getirmek için böyle tercih ettim. Daha ucuzada kasa bulunabilir. Bu sisteme 400 watt yetecektir.

Hatta bu para verilmişken 8 gb ram için 40 tl eklemek pek fark etmez. 1600 mhz cl9 8 gb ddr3 ram tercih edebilirsin direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…