Kafeini yüksek kahve önerisi

Hocam bunu da ekleyeyim; bu kadar kafeine yüklenmek pek sağlıklı değil, uzun vadede büyük sorunlara yol açabilir. Yeşillik tüketimini arttırmazsanız gün içinde karın ağrıları, uzun vadede karaciğer sorunlar yaşarsınız.

He kanka kendini rüyada değil hastanede bulur sonra. Saçma saçma şeyler. Allah için yapmayın hem kahve demiş kola ne alaka?
yüksek kafein için yazdım.. ayrıca sağlık konusu kişinin kendi insiyatifinde.. normal kahve bile çok tüketilmemeli kalp sorunları için..

kola ile kahveyi arka arkaya tüket uyuyabilirsen helal olsun derim.
Adam gün içerisinde ayılabilsin uyanık kalsın diye sağlığından mı olsun? Kolanın asidi zarar verir fazlasıyla her gün tüketimi, özelikle de ağız ve diş sağlığı açısından.

Yüksek kafein için yazdım. Ayrıca sağlık konusu kişinin kendi insiyatifinde. Normal kahve bile çok tüketilmemeli kalp sorunları için.

Dediğiniz şeyin gerçekleşmesi için 5-10 arası fincan kahve içmesi gerekki onu içeçeğini sanmam.

Hocam çok ağır olmasa da olur, sadece 2 saat daha fazla uyanık tutsun yeter bana.

Hocam çok ağır olmasa da olur, sadece 2 saat daha fazla uyanık tutsun yeter bana.
Bak soğuk su ile yüzünü yıka uykun gelince kaçıyor uykun ama sakın soğuk duş alma ısı değişiminden dolayı sıcak yatağa geçince uykun geliyor.

Kendiniz normal bir kahve çektirip kullanabilirsiniz ancak yüksek kafeinli isterseniz taft öneririm.

Size ek desteklerden çok uyku ile ilgili problemleri çözmenizi öneririm hocam.

Hocam o zaman kaliteli güzel bir filtre kahve alın, hatta süt falan da koyun tadını çıkararak için. En az 3 saat tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…