Kağıt çiğnemek

Hocam sizde böyle bir şeye dönmeyin gidin maden suyu falan için kağıt nedir yaw.
Doğrudur hocam. Şuan pamuk şekerin sapını kemiriyorum bence bu olay inşaat molozuna dönmeden çare bulmalıyım.

Doğrudur hocam. Şu an pamuk şekerin sapını kemiriyorum bence bu olay inşaat molozuna dönmeden çare bulmalıyım.
Siz böyle söyleyince aklıma geldi ben de genelde kürdanı kemiririm ama küçük bir şey olduğu için hiç sorun olmadı. Ağzınızı normal bir gıdayla meşgul edin lolipop falan alın kemirmek yerine daha iyidir.

Siz böyle söyleyince aklıma geldi ben de genelde kürdanı kemiririm ama küçük bir şey olduğu için hiç sorun olmadı. Ağzınızı normal bir gıdayla meşgul edin lolipop falan alın kemirmek yerine daha iyidir.
Misal dondurma çubuğunuda kemiriyorum.
Aynen ağzı normal bir gıdayla meşgul edeyim inşaata gidip elimde poşetle domates seçer gibi moloz seçmek istemem.

Aynısı bende de var. Ders çalışırken kitabın köşelerini yiyorum. Nedense çok tatminkar hissettiriyor.

Bana da çok olurdu. En sonunda ailem beni psikoloğa götürdü. Vitamin eksikliği mi ne varmış. Doktor bana bi ilaç verdi. İlacı uzun bir süre kullandım. O günden sonra daha hiç kağıt felan yemedim.

Bana da çok olurdu. En sonunda ailem beni psikoloğa götürdü. Vitamin eksikliği mi ne varmış. Doktor bana bi ilaç verdi. İlacı uzun bir süre kullandım. O günden sonra daha hiç kağıt felan yemedim.
Sanırım ben de gitmeliyim.

Aynısı bende de var. Ders çalışırken kitabın köşelerini yiyorum. Nedense çok tatminkar hissettiriyor.
Değil mi.

Bu küçüklüğümden beri var. Ya peçete ya da kağıdı sakız gibi çiğniyorum.
Kağıtta ne varki vücut onun eksikliğini kağıt çiğneyerek kapatmaya çalışıyor?
Kağıt neki? Rahmetli komşum bardak yiyordu bu olay tamamen psikolojik bir sorun en kısa zamanda tıbbi destek almalısın...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı