Kağıt yakıp içmek sağlığı tahdit eder mi?

Kalem kutu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün bir çılgınlık yaparak eski defterimin kağıdını kopardım ve sararak yakıp ağzıma koydum ve öksürmeye başladım sonra ağzımı çalkaladım. Sorun şu ki bu kağıt karbondioksit içeriyormuş ve bu bunu yaptığıma çok pişmanım. Herhangi gibi bir sağlık sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün bir çılgınlık yaparak eski defterimin kağıdını kopardım ve sararak yakıp ağzıma koydum ve öksürmeye başladım sonra ağzımı çalkaladım. Sorun şu ki bu kağıt karbondioksit içeriyormuş ve bu bunu yaptığıma çok pişmanım. Herhangi gibi bir sağlık sorunu yaşar mıyım?

Komik adam yaşamazsın.

Bizden biri çubuk krakeri çakmakla yakıp içiyordu. O çocuk sorun yaşamadıysa rahat olun. Ayrıca sigara özentisi olmayın.

Bir daha deneme. Hayatta çok çok değişik şeyler denemiş ve hâlen hayatta olmama şaşırıyorken, sen ve sen gibilerin lütfen bu tür vb şeyleri denemesini veya merak etmemesini öneriyorum.
İnan bana bir avantajı yok. Baş dönmesi normal çünkü bünyeye "yabancı" olan her şey tepki verir. Bir kahve olur çay olur yap iç normal ve basit yaşa, hedeflerine odaklan, yürüyüş/koşu yap. Bisiklet sür , bak özellikle bunu kendim yaptığım için öneriyorum. İyi şeyler yap ancak iyi şeyleri tersine deneyip suistimal etme. Kendine karşı saygılı ol. Saygı, başta kendine saygılı olduğunda, diğer herkesin sana saygı duymasıdır. Mutlu olman dileğiyle. 🌟

Baş dönmesi normal, kandaki oksijen seviyen düşüyor. İçine karbonmonoksit çekiyorsun, bu sigarada da bulunur fakat kağıt yakıp içmenin zarar olarak sigaradan pek farkı olacağını sanmıyorum. Tekrarlamamanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı