sadece1eren
Hectopat
Sofim 60 gün bekletilmiş suyu bir zahmet içmeyelim. Ben kısa süreden bahsediyorum, 3-4 gün.
Videoda göründüğü gibi bir şey olur gibi gelmiyor hocam.
Sofim 60 gün bekletilmiş suyu bir zahmet içmeyelim. Ben kısa süreden bahsediyorum, 3-4 gün.
Sizce dört-beş gün bardakta beklemiş suyu beşinci gün içmek hasta eder mi? Zararı olur mu?
Bayat su olmaz hocam su dediğimiz şey aklınızın alamayacağı kadar süre yeryüzünde durur bayatlamaz ve dış etken toz veya pislik gibi bir durum yoksa sıkıntı yapmaz.Okyanus veya nehirlerde içilmez derecede kirletmek zordur.Sorunum cevabı su bayatlamaz kirli su içerseniz hasta olursunuz kolera dediğimiz hastalıkta zaten sudan bulaşır.Sizce dört-beş gün bardakta beklemiş suyu beşinci gün içmek hasta eder mi? Zararı olur mu?
Hocam şöyle bir video buldum bakın isterseniz![]()
Su diye bişey kalmadı'ki hepsi buharlaştı, suyun killi olduğunu düşünüyor iseniz kaynatın bişey olmaz, pratikte deniz suyunu bile kaynatarak arındırabilirsiniz.Sofim 60 gün bekletilmiş suyu bir zahmet içmeyelim. Ben kısa süreden bahsediyorum, 3-4 gün.
Tam olarak aynı şekilde.Ya bekleyen bir su içilir. Ama içerken garip hissediyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.