Kahraman Konsol'dan PS5 alınır mı?

Kahraman konsoldan PS3-PS4 0 aldım kullandım sorun yaşamadım. Xbox series S aldım kullandım sorun yaşamadım. Geçen ay 2'El PS5 Fat kasa aldım kullanıyorum çok temiz bir makine denk geldi üstelik. Ben sorun yaşamadım.

Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam. Yorumları genel olarak iyi. Eğer kargo ile alacaksanız, kutuyu video eşliğinde açmanızı öneriyorum. Bir sıkıntı olması durumunda iade edebiliyorsunuz zaten. Elden alma şansınız varsa daha iyi olabilir. Asya ve Avrupa sürümlerindeki tek fark, priz girişi hocam. Dönüştürücüyle uğraşmamak istiyorsanız Avrupa alın geçin derim. Benimki Avrupa, şahsen tekrar alacak olsam yine Avrupa alırdım.

Son düzenleme:
Bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam. Yorumları genel olarak iyi. Eğer kargo ile alacaksanız, kutuyu video eşliğinde açmanızı öneriyorum. Bir sıkıntı olması durumunda iade edebiliyorsunuz zaten. Elden alma şansınız varsa daha iyi olabilir.
Hocam Asya mı Avrupa mı tavsiye edersiniz çok farkları var mı?

Ben geçen yıl aralık ayında flytechnology'den aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.

Hocam orayı da görsümde arada kaldım hangisinden alsam diye sanırım ucuz olandan alacağım ama fly teknoloji hakkında ekşi sözlükde olumsuz yorumlar var biraz korkuyuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı