Kalan 7 aylık vakitte sayısal 200k yapılır mı?

Particle Cannon

Hectopat
Öncelikle konuyu açma sebebim yapılır denilirse kendimi rahatlatmak yada yapılmaz denilirse çalışmayı bırakmak değil asıl amacım tüm günü ayırarak çalışmaya devam edersem yetişip yetişmeyeceğini öğrenmek.

Anlık olarak TYT F/K/B ve Mert Hoca kampından ilerliyorum hedefim aralık sonuna kadar kampları bitirmek.

Ocak ayıyla beraberde AYT+Geometri şeklinde ilerlemeyi planlıyorum hedefim sayısal 200k eğer uçuk yapılması zor hedefse AYT kısmına hiç uğraşmayıp tüm odağı TYT sınavına vererek 2 yıllık Uçak Teknolojisi okumayı düşünüyorum.

Öncelikle konuyu açma sebebim yapılır denilirse kendimi rahatlatmak ya da yapılmaz denilirse çalışmayı bırakmak değil asıl amacım tüm günü ayırarak çalışmaya devam edersem yetişip yetişmeyeceğini öğrenmek.

Anlık olarak TYT F/K/B ve mert hoca kampından ilerliyorum hedefim aralık sonuna kadar kampları bitirmek.

Ocak ayıyla beraberde AYT+geometri şeklinde ilerlemeyi planlıyorum hedefim sayısal 200k eğer uçuk yapılması zor hedefse AYT kısmına hiç uğraşmayıp tüm odağı TYT sınavına vererek 2 yıllık uçak teknolojisi okumayı düşünüyorum.

Ben 11. sınıfım şu an ama yapabileceğini düşünüyorum be bro.

Öncelikle konuyu açma sebebim yapılır denilirse kendimi rahatlatmak ya da yapılmaz denilirse çalışmayı bırakmak değil asıl amacım tüm günü ayırarak çalışmaya devam edersem yetişip yetişmeyeceğini öğrenmek.

Anlık olarak TYT F/K/B ve mert hoca kampından ilerliyorum hedefim aralık sonuna kadar kampları bitirmek.

Ocak ayıyla beraberde AYT+geometri şeklinde ilerlemeyi planlıyorum hedefim sayısal 200k eğer uçuk yapılması zor hedefse AYT kısmına hiç uğraşmayıp tüm odağı TYT sınavına vererek 2 yıllık uçak teknolojisi okumayı düşünüyorum.

Hocam son 2 aylık çalışma ile bile 200k yaparsınız.

Ciddi söylüyorum çok zor bir şey değil ben geçen sene AYT'den sadece AYT biyoloji çalışmıştım biyolojiden 5.25 net yaptım.

TYT de 70 net AYT de ise 19 netle 220 k yapmıştım. Ve tüm sene yatarak geçirmiştim.

Yani çok basit hocam yapabilirsiniz.

Sabah 05.30 kalkış akşam 21:00'da ise yatıyorum tüm gün derse ayırıyorum lakin çalışmaya başlayalı 1 hafta oldu hiç durmayıp aynı şekilde devam edeyim yetişir diyorsunuz değil mi?

Bence çok bile çalışıyorsun. 200K'yı bırak eğer bu tempo ile devam edersen daha ciddi rakamlar gelebilir. Temeline bağlı fakat ortalama 50-60 TYT neti ile başlamışsan sene sonuna 80 üstünü geçer diye düşünüyorum. AYT sana kalmış 11. sınıfın varsa iyi rakamlar ve iyi bir sıralama gelecektir.

Hocam son 2 aylık çalışma ile bile 200k yaparsınız.

Ciddi söylüyorum çok zor bir şey değil ben geçen sene AYT'den sadece AYT biyoloji çalışmıştım biyolojiden 5.25 net yaptım.

TYT de 70 net AYT de ise 19 netle 220 k yapmıştım. Ve tüm sene yatarak geçirmiştim.

Yani çok basit hocam yapabilirsiniz.
O zaman hiç vakit kaybetmeyip çalışmaya devam edeyim istediğim bölüm 220k sıralama ile kapatmış tahminimce 200k bandına çekecektir elimden geleni yapayım.

Bence çok bile çalışıyorsun. 200K'yı bırak eğer bu tempo ile devam edersen daha ciddi rakamlar gelebilir. Temeline bağlı fakat ortalama 50-60 TYT neti ile başlamışsan sene sonuna 80 üstünü geçer diye düşünüyorum. AYT sana kalmış 11. sınıfın varsa iyi rakamlar ve iyi bir sıralama gelecektir.
Cevap için çok teşekkürler matematikte aslında sıfırdım ilk 12 konuya temel attım şu anda ise Mert Hocanın kampıyla beraber Fizik,Kimya,Biyoloji ve paragraf şeklinde ilerliyorum Ocağa kadar yetiştirebilirim inşallah.

O zaman hiç vakit kaybetmeyip çalışmaya devam edeyim istediğim bölüm 220k sıralama ile kapatmış tahminimce 200k bandına çekecektir elimden geleni yapayım.

Cevap için çok teşekkürler matematikte aslında sıfırdım ilk 12 konuya temel attım şu anda ise mert hocanın kampıyla beraber fizik, kimya, biyoloji ve paragraf şeklinde ilerliyorum ocağa kadar yetişebilir inşallah.

Aynen öyle hocam eminim ki siz sene boyu düzenli çalışırsanız veya şimdiden bile sağlam tutarsanız 200K'yi hayli hayli geçersiniz çok daha yüksek yerlere gidebilirsiniz.

Dediğiniz gibi tüm günü ayırarak çalışmaya devam edeceğim.
AYT kısmına ocakta başlamak uygundur değil mi?

Hocam ocağı beklemek yerine TYT'dedeki AYT bağlayıcılığı olan konuları bitirip direkt başlamanız daha iyi olur.

Mesela TYT mat da ilk 12 konu fonksiyon, küme bitirip direkt başlayabilirsiniz.

TYT fizikte fizik bilimine giriş, madde ve özellikleri, kuvvet hareket, iş güç enerji konularını bitirip direkt başlayabilirsiniz.

TYT kimyayı bence tamamen bitirip öyle başlayın.

TYT biyolojiyi de bence tamamen bitirip öyle başlayın ama canlıların ortak özellikleri, canlılarin temel bileşenleri, hücre konularını bitirip de başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı