Kalan vakitte YKS yetiştirilebilir mi?

kalcssl

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, ben YKS'ye hazirlaniyorum (hedefim ilk 50k sayısal ve OBP 90) ve TYT netlerim 75-85 civarinda oynuyor, AYT netlerim ise 30-40 net arasi toplam, mezun senemde oldugum icin konularda altyapim var ama unuttugum konulari tekrar ediyorum AYT de ve haftada 2-3 tane TYT ve AYT denemesi cozuyorum.

Matematik eksik konularim: Integral, olasilik ve trigonometri.

Biyoloji ve fizik butun 12. sinif konulari eksik.

Kimya: Sadece organik kimya.

Nasil bir yol izlememi onerirsiniz net arttirma konusunda ve sizce yetisebilecegini dusunmek gerçekçi mi?

Merhaba arkadaşlar, ben YKS'ye hazirlaniyorum (hedefim ilk 50k sayısal ve OBP 90) ve TYT netlerim 75-85 civarinda oynuyor, AYT netlerim ise 30-40 net arasi toplam, mezun senemde oldugum icin konularda altyapim var ama unuttugum konulari tekrar ediyorum AYT de ve haftada 2-3 tane TYT ve AYT denemesi cozuyorum.

Matematik eksik konularim: Integral, olasilik ve trigonometri.

Biyoloji ve fizik butun 12. sinif konulari eksik.

Kimya: Sadece organik kimya.

Nasil bir yol izlememi onerirsiniz net arttirma konusunda ve sizce yetisebilecegini dusunmek gerçekçi mi?

Yetişebilir ama benim tavsiyem konuların bitmeden deneme çözmeye başlamaman. Deneme çözmeye tüm konuların bitip her konudan belli bir miktar soru çözdükten sonra başlaman gerekirdi. Ama gerçekçi düşünürsek kalan vakitte netin maksimum 85'e sabitlenir üstünü çok zor görür. Biyoloji ve fizik 12. sınıf konuların tamamı eksik olduğu için belki 85'e bile ulaşmayabilir. Ama 80 üstüne sabitlemen mümkün.

Yetişebilir ama benim tavsiyem konuların bitmeden deneme çözmeye başlamaman. Deneme çözmeye tüm konuların bitip her konudan belli bir miktar soru çözdükten sonra başlaman gerekirdi. Ama gerçekçi düşünürsek kalan vakitte netin maksimum 85'e sabitlenir üstünü çok zor görür. Biyoloji ve fizik 12. sınıf konuların tamamı eksik olduğu için belki 85'e bile ulaşmayabilir. Ama 80 üstüne sabitlemen mümkun
Tyt icin mi konusuyorsun?

TYT icin mi konusuyorsun?

Pardon orayı yanlış yazmışım dalgınlığa gelmiş. TYT de 80 üstüne sabitleyebilirsin zaman zaman 85 üstüne de çıkartırsın ama AYT de 45 üstüne sabitleyebilirsin sıkı çalışırsan ama benim tavsiyem denemeyi ağırlıklı çözmek yerine önce tüm konu eksiklerini hallet.

Pardon orayı yanlış yazmışım dalgınlığa gelmiş. TYT de 80 üstüne sabitleyebilirsin zaman zaman 85 üstüne de çıkartırsın ama AYT de 45 üstüne sabitleyebilirsin sıkı çalışırsan ama benim tavsiyem denemeyi ağırlıklı çözmek yerine önce tüm konu eksiklerini hallet.
Ha yok, konu eksiklerimi kapama uzerine ilerliyorum zaten ama her hafta icerisinde deneme de cozuyorum, o da zaten dershanede ya da deneme klubunde oldugum vakit oluyor ama cofu vaktimi konu eksiklerimi gidermek icin kullaniyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı