Kalan sürede YKS sınavı hala yetişir mi?

Belki kaba olacak ama öküz değilsen hiç çalışmasan bile 450K yaparsın TYT'de. Herhalde konuştuğun dilde sorulan uzun bir yazının "hangi konudan bahsediyor" sorularını cevaplayabilecek zekan vardır.
Paragraf konularında problem yaşamıyorum. Türkçe konuları gözden geçirdiğimde problem olacağını sanmıyorum çoğu paragraf konuları o yüzden beni bu sıkıntıdan kurtarıyor.

Paragraf konularında problem yaşamıyorum. Türkçe konuları gözden geçirdiğimde problem olacağını sanmıyorum çoğu paragraf konuları o yüzden beni bu sıkıntıdan kurtarıyor.

E daha ne o zaman paragrafı iyi yapıyosan sosyali de iyi yaparsın. Fenden de kolay net artırırsın matematiğe de çalışırsın.

Belki kaba olacak ama öküz değilsen hiç çalışmasan bile 450K yaparsın TYT'de. Herhalde konuştuğun dilde sorulan uzun bir yazının "hangi konudan bahsediyor" sorularını cevaplayabilecek zekan vardır.
Buna pek katılmıyorum. 40 tane böyle soruyu görünce ve süre kısıtlaması olunca şaftı kayıyor öğrencinin.

Saat sayısı önemli değil. Ne kadar verim aldığın önemli. Genel kültür ve ortaokul lise yıllarında derslere ne kadar ilgili olduğuna bağlı bu. Kimisi direkt olarak çok iyi netlerde başlıyor hiç çalışmamasına rağmen.

Bu senin temelin olduğu için böyle. Bunu genelleyemezsin.
Okuduğunu anlama ile 500-550k yapılıyor.

Çok rahat yapılır ama bence hedefini yükseltmeni öneririm bir de ders çalışma alışkanlığın pek yoksa 8-10 saat biraz fazla gelebilir az saatlerle başla gün geçtikçe yarım saat 1 saat arttır.

Onunla alakası yok bende 12.sınıfta TYT'de 65 net çıkarmama rağmen bela OBP yüzünden 700k gelmişti TYT, birisinin TYT'si 200k civarı geliyorsa ya OBP'si yüksektir ya da matematik yapmıştır.

Çok rahat yapılır ama bence hedefini yükseltmeni öneririm bir de ders çalışma alışkanlığın pek yoksa 8-10 saat biraz fazla gelebilir az saatlerle başla gün geçtikçe yarım saat 1 saat arttır.
Geldi alışkanlık son 2 haftadır erken kalkıyorum akşama kadar sürekli tekrar yapıyorum artık erken kalkmayı da sabitledim o yüzden şuan iyi gidiyor. Fakat çalışma programı olmadığı için Türkçe konu dağılıma göre gidiyorum Matematik gün 1 gün 2 gün 3 öyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı