AYT yetiştirilebilir mi?

Yldr37

Kilopat
Mezunum ve maalesef yazın çalışmaya başlayamadım, çünkü yazın işte çalıştım. Yaz bitince, okullar açılır açılmaz ders çalışmaya başladım. Günde 7-8 saat ders çalışıyorum; bazı günler bu süre 4 saate kadar düşebiliyor. Bu süreyi kronometre açarak ölçüyorum ve çalışmadığımda kronometreyi durduruyorum. Şu anda TYT Matematik'te problemler kısmındayım ve önümüzdeki ayın başlarında AYT Matematik'e geçeceğim. Bu ay fen derslerine başladım. Geç başladığımı biliyorum ama biraz korkuyordum. Başlayalı 2-3 gün oldu; TYT fenin, fiziğin optik ve dalgalar gibi uzun konuları hariç, 2 ay içinde biteceğini düşünüyorum.
AYT kampları çok uzun. Matematik benim için sıkıntı değil ancak fen dersleri oldukça uzun ve yetiştiremeyecekmişim gibi geliyor. Bütün dersleri bir günde çalışmam mı gerek? Ancak öyle yapınca da verim alamam gibi geliyor. Üstüne daha TYT Sosyal ve dil bilgisi de var. Yardımcı olur musunuz? Nasıl ilerlemem gerektiği konusunda endişeliyim; yetiştirememekten korkuyorum.
Şu anki haftalık planı.

1730748075304.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedefiniz nedir? Her konuya bakabilirsiniz ama hedefinize göre tam anlamıyla yetiştirememiş olabilirsiniz. Hedef söylerseniz daha rahat yardımcı olabilir arkadaşlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı