Kalan zamanda TYT matematik 15 net nasıl yapılır?

kanty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
4 işlem ve ilk 12 konunun az uz temelini biliyorum. Bıyıklı matematik kampından öğrenmiştim ama konu soru çözmeye gelince öylece soruya bakakalıyordum. Sonra bırakıp Türkçe çözmeye başladım. Geri mat çözmek istiyorum en azından bir 15 civarı net yapmam gerekiyor bu kalan sürede hangi konulara bakmam lazım? Problemlere mi girsem direkt ne yapsam?

(Sayısal zekam aşırı berbat zor konu ve kaynak önermeyin)

Ya testlerde sorun yaşıyorum mesela üslü sayılar dibine kadar mı öğreneyim yoksa bakıp biraz anlayıp geçeyim mi?
Hocam açın 12 konuyu bir oynatma listesinden izleyin ödevleri de yapın.
Sonrasında kolay bir matematik kaynaktan her konu sonrası testleri çözün.
12 konuyu bitirdikten sonra problemler kampını da izleyip bitirin. Her gün problem ve deneme olarak gidin

4 işlem ve ilk 12 konunun az uz temelini biliyorum. Bıyıklı matematik kampından öğrenmiştim ama konu soru çözmeye gelince öylece soruya bakakalıyordum. Sonra bırakıp Türkçe çözmeye başladım. Geri mat çözmek istiyorum en azından bir 15 civarı net yapmam gerekiyor bu kalan sürede hangi konulara bakmam lazım? Problemlere mi girsem direkt ne yapsam?

(Sayısal zekam aşırı berbat zor konu ve kaynak önermeyin)
TYT Matematikte 15 zor değil aslında düzgün çalışma ile yapılır. Çıkmışlara bak 4-5 tane aşırı kolay soru oluyor. Geriye 10 soru için problemler ve üçgenlere çalış yapılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı